free download 78 travel guides written by experts

Gradinile lunii

Steven Erikson
Tritonic Grup Editorial

Editura Tritonic ne propune o noua lectura interesanta, fantasy. Prima parte dintr-o serie, Gradinile lunii ne introduce intr-o lume in care oamenii sunt intr-adevar fiinte superioare – dar exista si diverse forte care isi fac simtita prezenta si se implica in actiuni.

Cele peste 500 de pagini va vor purta intr-o aventura interesanta, captivanta. Personajele sunt foarte bine construite, la fel si intriga. Veti astepta apoi, cu interes, urmatorul volum al seriei. Daca ar fi sa oferim o prezentare scurta a subiectului romanului, atunci am putea cita chiar prezentarea oficiala: Darujhistan este ultimul Oras Liber ce ramane in picioare in fata Imperiului Malazan. Sergentul Whiskeyjack si brigada Arzatorilor de Poduri sunt trimisi intr-o misiune sinucigasa, pentru a cuceri metropola in numele Malazanului. In scurt timp, devine evident faptul ca zeii insisi s-au implicat direct in razboiul oamenilor. Scopul ultim al acestora ramane insa neclar. Gradinile lunii plaseaza actiunea intr-o lume dominata de oameni, dar intr-o lume din care nu lipsesc numeroase forte magice si rase „ale batranilor” ce detin atat puterea militara, cat si pe cea politica.

Cu siguranta insa niciun rezumat nu surprinde stilul autorului, farmecul fiecarei pagini de poveste.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *