Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

GPS full-options, de la Evolio

Uită de stress-ul învârtitului în cerc! Evolio a lansat pentru tine o nouă generaţie de navigatoare cu capabilităţi multimedia şi cea mai detaliată hartă a Europei (29 de ţări, inclusiv România).

Muzică, filme, jocuri, fotografii – pentru ca amintirile tale să fie la un click distanţă – toate
într-un singur dispozitiv: Evolio Navigator A1700.

Meniul şi indicaţiile vocale sunt în limba română, iar dispozitivele vin echipate complet pentru drum, pachetul cuprinzând suportul de fixare în parbriz şi încărcătorul de maşină.
Pentru România ai la dispoziţie un număr record de 100.000 de străzi, softul aparţinând iGO. Dar pentru memoria de 2 GB a lui A1700‚ Europa nu mai reprezintă niciun secret. Poţi merge liniştit mai departe!

Printre capabilităţile multimedia ale lui Evolio se numără: player MP3, consolă de jocuri, player video şi foto, conţinutul multimedia putând fi descărcat de pe PC-ul de acasă. Bucură-te de Evolio, la un preţ de 225 Euro + TVA!

Firma Televoice este unic distribuitor în România pentru produsele Evolio.
Televoice Group este unul din liderii pieţei româneşti în domeniul distribuţiei de echipamente electronice şi de telecomunicaţii. Televoice Group distribuie o paletă largă de branduri precum: Alcatel, GE (General Electric), Panasonic, Philips, RCA (Radio Corporation of America), Siemens, Thomson, etc. Categoriile de produse distribuite sunt din domeniul Consumer Electronics şi în special terminale de telecomunicaţii de la simple telefoane fixe până la CPE-uri (Customer Premises Equipment) sau echipamente de tip GPS.

Bucuresti, 1.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *