free download 78 travel guides written by experts

Good Food si Glamour Dent- parteneri pentru o dieta sanatoasa

Glamour Dent: Prin alimentația corectă se pot evita mare parte dintre afecțiunile dentare care apar la copiii

Glamour Dent este partener principal al campaniei „Copiii în bucătărie” desfăşurată de revista Good Food în perioada octombrie 2011 – iunie 2012. Competiția de gătit pentru copii se va desfășura în școli, unde câte 20 de copii vor lucra în paralel în 2 grupuri. Elevii vor învăța să gătească și să mănânce sănătos iar, la final, vor fi premiați pentru rețetele pe care le fac în funcție de gust, originalitate și aspect.

“Dieta este extrem de importantă în creşterea şi menţinerea unei danturi sănătoase. De aceea, am ales să sprijinim această campanie care îşi propune să îi obişnuiască pe tineri să mănânce sănătos şi să prefere mâncarea gătită pentru că în afară de a fi o necesitate, mâncarea sănătoasă este un obicei bun pentru toată viaţă.” afirmă doctor Anca Pătru, General Manager Glamour Dent.

Alimente periculoase pentru dantură:
1. Dulciurile – Indiferent că vorbim de bomboane sau prăjituri, ştim că dulciurile reprezintă inamicul principal al dinţilor sănătoşi. Se recomandă consumul cu moderaţie pentru a diminua riscul producerii cariilor dentare.
2. Băuturile carbogazoase – Aciditatea acestor băuturi este dăunătoare pentru dantură, în cazul în care sunt consumate frecvent. În plus, majoritatea conţin şi cantităţi mari de zahăr.
3. Extremele de temperatură dăunează danturii – atât alimentele foarte reci cât şi cele fierbinţi afecteaza, în timp, structura smalţului dentar şi este bine să fie evitate. În cazul sucurilor reci se recomandă folosirea paiului.

Înscrierea la competiția de gătit pentru copii se poate face astfel:
1. Direct în școală
2. Pe site-ul www.goodfood.ro.

Mai multe detalii despre campanie pe //www.goodfood.ro/goodfood-in-scoli.html .

www.glamourdent.ro.

Bucuresti, 25.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *