Golin si Paul au sarbatorit venirea primaverii cu ajutorul desertului preferat al francezilor

Golinles macarons

Golin și Paul au sărbătorit începutul primăverii cu versuri, culoare și savoare, luna martie fiind dedicată simbolului deserturilor franțuzești – le macaron.

În brutăriile Paul, celebrele macarons au devenit cadoul perfect în luna Mărțișorului, pentru ca pe 20 martie să fie protagonistele Zilei Internaționale a Macaronului.

Astfel, de Ziua Femeii, Paul a surprins doamnele și domnișoarele în saloanele de frumusețe, îndulcindu-le vizita cu macarons. De asemenea, fanele paginii de Facebook Paul au avut parte de o surpriză în exclusivitate: o declarație în versuri semnată de Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, special pentru fanele Paul.
Pe parcursul lunii martie, fanii din social media au fost invitați să ”poarte” macarons și să împărtășească selfiurile lor folosind hashtag-urile #macaronselfie şi #brutariilePAUL. Mai mult, cei care au înscris fotografii au intrat automat într-un concurs Paul promovat în parteneriat cu una dintre cele mai importante publicații de lifestyle feminin din România. La final, participanții au avut posibilitatea de a câștiga accesorii chic decorate cu macarons. De Ziua Internațională a Macaronului, echipa Golin a invitat și jurnaliștii și bloggerii de food să poarte macarons sub forma unui șorț de bucătărie cu un design creativ, realizat de Paul.

Cornel Ilie pentru Paul

„Dacă primăvara ar fi un desert, cu siguranță ar fi un macaron – o explozie de gusturi bune. La Paul, ne-am propus să le oferim clienților noștri șansa de a gusta și de a purta primăvara prin intermediul desertului #1 în Franța, iar echipa Golin a găsit modalitatea cea mai potrivită prin care să transmitem acest mesaj”, a declarat Claudia Dumitrescu, PR Manager Paul România.

„Dincolo de activitățile cu presa tradițională sau din mediul online, prin acest proiect ne-am propus să ducem interacțiunea dintre brand și consumatori la următorul nivel. Astfel, toată lumea a fost invitată să transforme macarons în accesorii de primăvară și să se bucure de spiritul dulce și colorat al acestora”, a declarat Irina Roncea, Director, Golin România.

Echipa Paul care a coordonat campania este formată din Monica Eftimie (Chief Marketing Officer), Raluca Mogoș (Marketing Assistant) și Claudia Dumitrescu (PR Manager).

Din echipa Golin au făcut parte Irina Roncea (Director), Alina Ștefan (Manager), Teodora Ieșeanu (Media Associate), Raluca Duță (Chief of The Bridge™), Laura Chira (Digital Specialist) și Simina Zidaru (Creative Associate).

Bucuresti, 08.04.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *