free download 78 travel guides written by experts

Goldistree.ro – un nou magazin online aduce calitatea in prim plan

Astăzi s-a lansat Goldistree.ro, un nou magazin online destinat în special cumpărătorilor de produse IT&C dar nu numai. Cea mai nouă apariţie în mediul de comerţ electronic propune pe piaţa românească o nouă formulă de cumpărare bazată pe conceptul de „calitate”. De altfel, sloganul noului magazin virtual, administrat de compania Golden Expert PR, este Shop for qualITy! Calitatea este cuvântul de ordine care defineşte Goldistree.ro atât la nivel de produse, servicii cât şi suport tehnic. Goldistree.ro nu este un simplu furnizor de produse. Dincolo de magazinul electronic se află o echipă tânară şi dinamică de profesionişti care, în afara produselor propriu-zise, vă vor oferi informaţii, sfaturi, linkuri utile, review-uri, astfel încât odată ce aţi cumpărat un produs distribuit prin Goldistree să ştiţi tot ce trebuie pentru a-l utiliza optim.

Pe Goldistree.ro veţi găsi o gamă largă de produse la cel mai bun raport preţ/perfomanţă, promoţii periodice şi sezoniere, cele mai noi echipamente din toate clasele de produse (hardware şi software) de la aproape toate marile branduri IT&C.

“Nu vrem să revoluţionăm mediul românesc de comerţ electronic şi nici nu ne propunem asta. Vrem însă să aducem acel factor extrem de important pentru cumpărătorul autohton: calitate, în special la nivelul produselor şi serviciilor oferite. Suntem o echipă de tineri ambiţioşi care, înainte să vă vândă produsul, vă vor ajuta să aflaţi care sunt cele mai bune alegeri pentru nevoile dv. şi vă vor da cele mai utile informaţii. Avem deja în derulare şi pregătim şi pentru lunile următoare foarte multe promoţii pe diverse game de produse”, spune Cristian Miculi-Pop, Product Manager Goldistree.ro.

Goldistree.ro acceptă comenzi din toată ţara. Comandarea produselor se face foarte uşor prin intermediul unei interfeţe web prietenoase sau la numerele de telefon de pe site. Site-ul este deja operaţional şi comenzile sunt onorate imediat.

Bucuresti, 22.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *