Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Gold-Lock 3rd Generation – ultima generatie

a solutiilor de securizare a apelurilor GSM

Generatia a treia a solutiei vine cu o calitate audio mult imbunatatita, cu latenta foarte scazuta si cu suport pentru marea majoritatea celor mai noi terminale GSM Nokia™ ce ruleaza Symbian OS v9.x. Noua versiune Gold-Lock vine in piata si cu un nou pret mult mai competitiv.

• Gold Lock este singura solutie de securizare a apelurilor telefonice mobile care este licentiata de Ministerul Apararii din Israel. Cele mai noi generatii de telefoane mobile cu criptare beneficiaza de urmatoarele facilitati:
• Criptare de nivel militar pe doua niveluri Diffie-Hellman pe 4096 biti si AES256 biti
• Calitate audio superioara
• Conversatie bidirectionala (full duplex)
• Latenta foarte scazuta
• Posibilitatea trimiterii si receptionarii de mesaje text criptate

Solutiile noastre de criptare sunt disponibile pentru cele mai noi telefoane Nokia:
Nokia 3250, Nokia 5500, Nokia N71, Nokia N73, Nokia N75, Nokia N77, Nokia N80, Nokia N91, Nokia N92, Nokia N93, Nokia N93i, Nokia E50, Nokia E60, Nokia E61, Nokia E61i, Nokia E62, Nokia E65, Nokia E70

Securizarea apelurilor telefonice cu ajutorul solutiei Gold Lock este o alegere perfecta pentru agentiile guvernamentale, servicii secrete si de aparare, politicieni, avocati si oricine altcineva care doreste ca informatiile sale confidentiale comunicate in cadrul unui apel telefonic mobil sa fie ferite de posibilitatea interceptarii.

Encrypted-GSM este o divizie a firmei vi Technologies SRL, firma care isi propune introducerea in Romania a unora dintre cele mai noi si inovative solutii in domeniul telecomunicatiilor.

Bucuresti, 8.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *