Shadow

Godmother și AGRIColumn organizează Romanian Agri Trade Summit: primul eveniment internațional de Agribusiness din România, care are loc pe 22 februarie la București

Romanian Agri Trade Summit propune un model inedit de eveniment în industrie, combinând în aceeași zi sesiuni de paneluri de discuții pe teme de impact în Agribusiness cu o secțiune extinsă de expoziție și zone dedicate pentru discuții de business 1 la 1.

Romanian Agri Trade Summit are loc în data de 22 februarie 2023 la NORD Events Center by Globalworth din București și va reuni Vestul și Estul, Nordul și Sudul Europei și țările aflate în bazinul Mării Negre. Elita Agribusiness-ului internațional vine la București pentru o întâlnire directă între fermieri, firme de trading, de distribuție, de procesare, de logistică, companii de genetică și instituții financiare – tot spectrul de agribusiness de top din Europa. Gazda evenimentului va fi Cezar Gheorghe – Analist, Expert în comerțul cu cereale, renumit și apreciat atât pe plan local cât și internațional.

Romanian Agri Trade Summit

„Industria de Agribusiness este una dintre cele mai dinamice, atât la nivel local cât și internațional și unul din domeniile în care ne bucurăm că suntem implicați deja de câțiva ani, prin organizarea de evenimente de top care reunesc cei mai importanți jucători de pe piață. Prin Romanian Agri Trade Summit ridicăm din nou standardul, organizând primul eveniment internațional de Agribusiness din România și facilitând astfel discuțiile strategice și de business între jucători de renume din toată Europa și fermierii români, ceea ce va aduce multiple beneficii tuturor participanților ” a declarat Valentin Văcăruș, Managing Director Godmother

Printre primii vorbitori confirmați ai Romanian Agri Trade Summit se numără companii de top, dar și autorități de renume, precum: Dl. Janusz Wojciechowski – Comisarul European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală în cadrul Comisiei Europene, Dl. Achim Irimescu – Ministru Plenipotențiar, Reprezentanța Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană, Dl. Mircea Geoană – Secretar General Adjunct al NATO și Dl. Sorin Moise – Secretar de stat, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

„Inițiativa organizării Romanian Agri Trade Summit este salutată și susținută atât de autorități, cât și de Fermieri și de principalii Cumpărători atât pe plan intern cât și internațional. Avem alături parteneri importanți din toate segmentele relevante pentru Agribusiness, confirmând faptul că Romanian Agri Trade Summit este prin excelență evenimentul de Agri Trade al României. Expertiza extensivă a echipei Godmother în domeniul Agribusiness și înțelegerea profundă a necesităților pe care le au jucătorii din această piață este reflectată de fiecare element al organizării acestui eveniment, realizată la cele mai înalte standarde” a declarat Cezar Gheorghe, AGRIColumn.

Godmother are o experiență relevantă în domeniul Agribusiness, atât din perspectiva organizării de evenimente și de campanii de comunicare pentru jucători de top din domeniul agriculturii, cât și în calitate de organizator de evenimente dedicate industriei, cel mai recent dintre acestea fiind VirtualAgro, cel mai mare târg virtual de agricultură din România, care a avut loc la finalul lunii mai 2021.

Romanian Agri Trade Summit s-a impus drept evenimentul de referință în 2023 în Agribusiness pe plan local și regional, lucru reflectat atât de tipologia participanților și partenerilor, cât și de vânzări: peste jumătate din cele 500 de locuri disponibile la eveniment fiind achiziționate și rezervate de către companii locale și internaționale în perioada de presale și în primele 2 săptămâni de la start vânzări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *