Shadow

Godmother devine partenerul oficial 27Names pentru piața din România

Agenția bucureșteană se alătură celor mai mari agenții independente de evenimente din Europa într-o rețea care reunește peste 500 de specialiști în domeniu.

”Acest parteneriat este o recunoaștere a standardului înalt pe care îl impunem în organizarea de evenimente și a inovației pe care o aducem constant pe această piață, de peste 20 de ani. Ne-am dorit colaborarea cu 27Names deoarece sunt convins că accesul la know-how și tool-uri inovatoare, precum și posibilitatea de a colabora cu experți din alte țări vor avea un impact pozitiv asupra proiectelor derulate pentru clienții noștri” a declarat Valentin Văcăruș, Managing Director Godmother

 Godmother 27Names

John O’Shaughnessy, Zsofia Dobos și Martin Rauam, membri ai boardului 27Names, au declarat: “Suntem încântați că Godmother s-a alăturat familiei 27Names și că avem oportunitatea să beneficiem de ampla lor experiență și de abordarea lor versatilă și inovatoare în proiectele derulate împreună. Sunt convins că vom împărtăși multe momente pline de inspirație”

Procesul de aderare la 27Names a fost finalizat în aprilie 2022, iar Godmother este deja implicată în derularea de evenimente la nivel european sau regional, alături de alte agenții din rețea.

27Names este o rețea profesională care reunește cele mai bune agenții independente de evenimente din Europa, alegând drept partener o singură agenție din fiecare țară.

Printre partenerii 27Names se numără agenții precum Magic Garden (Franța), Verve (Irlanda), The Oval Office (Belgia) sau CONCEPT X (Germania). Lista completă a partenerilor 27Names poate fi consultată aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *