metalshow

GO Studio livreaza servicii integrate de comunicare

GO Studio, divizia de business a GMP Group specializată în design grafic și branding, a realizat comunicarea pentru promovarea ansamblului rezidențial Copou Bellevue din Iași, dezvoltat de liderul pieței imobiliare, Adama. Serviciile integrate oferite de GO Studio cu sprijinul partenerilor săi, GMP Advertising si Spoon Media, includ strategia de comunicare, conceptul și execuția dar și strategia media.

„Copou Bellevue reprezintă un proiect complex, coordonat de GO Studio care confirmă faptul că suntem un atelier de creație care, prin resursele la care avem acces în grup, poate oricând oferi servicii integrate. Eficiența proiectului se reflectă și în rezultatele clientului care a reușit să vândă 75% din apartamente încă din faza de construcție”, a declarat Bogdan Stanciu, Head of Design GO Studio.

Copou Bellevue este un ansamblu rezidenţial dezvoltat în Iaşi, în zona exclusivistului cartier Copou, un loc încărcat de istorie pentru locuitorii orașului. Abordarea GO Studio în elaborarea strategiei a vizat tocmai acest aspect și a dramatizat contrastul dintre cele două elemente: apartamente noi într-o zona cu poveste veche.

„Vânzările-record înregistrate de Copou Bellevue încă din faza de construcţie a ultimei clădiri au fost rezultatul unui cumul de aspecte favorabile, de la standardul de calitate la care este realizată clădirea, până la abordarea şi comunicarea ansamblului într-o manieră fresh, cu un concept bazat mult pe insight-ul local,” declară Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group.

Despre GO Studio

Go Studio este divizia de business a GMP Group, specializată în servicii de design grafic și branding, înființată în 2010. Experienta de succes a Go Studio este confirmata de brandurile din portofoliu: Adama, Fundatia pentru o Societate Deschisa, Coface, Scoala Varlaam, Itsy Bitsy, Open-I Research, The Network, Ciucas, Arctic, Romtelecom, Timisoreana. Detalii: www.gostudio.ro.

Despre ADAMA

Adama este un dezvoltator de top, activ în România, Moldova, Ucraina şi Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1.700 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.200.

Bucuresti, 24.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *