metalshow

GMP are doua lucrari in finala Golden Drum

– The Corbis Photography Award –

GMP este prima agentie din Romania care are doua lucrari finaliste la Golden Drum – The Corbis Photography Award. Lucrarile aflate pe shortlist sunt: “Champagne” (Timisoreana) si “Iwo Jima” (Concordia).

“Ne pare bine ca cineva s-a gandit sa premieze si sa recompenseze  estetica lucrarilor, dincolo de criteriile specifice publicitatii.
Dorinta noastra a fost de a realiza niste lucrari de o calitate deosebita si de aceea am ales sa colaboram cu profesionisti foarte buni, carora le multumim. Pentru Timisoreana cu fotograful german Oliver Paffrath, iar pentru Concordia cu baietii de la Carioca”, a spus Cosmin Ezaru, Senior Art Director GMP.
Lucrarea “Champagne” a fost realizata pentru contul Timisoreana. Aceasta face parte din campania “Fotbal adevarat”, ce promoveaza Cupa Romaniei Timisoreana. Este o campanie care vorbeste despre frumusetea fotbalului, despre emotiile jucatorilor si ale fanilor si despre momentele magice asociate victoriei echipei preferate.

Cea de a doua lucrare, “Iwo Jima”,  face parte din campania de imagine “Razboiul strazii” creata pentru fundatia sociala Concordia, care militeaza pentru reintegrarea sociala a copiilor defavorizati.  In campania realizata de GMP, acesti copii nu sunt niste fiinte sarmane ci sunt adevarati eroi, care lupta in fiecare zi pentru supravietuire.

“The Corbis Photography Award” este o competitie in cadrul Festivalului Golden Drum si recompenseaza cea mai buna fotografie creata in scopuri publicitate, inclusiv publicitatea in print si on line, direct mailing, ambalaje si outdoor. Lucrarile finaliste vor fi expuse in Piran, in timpul festivalului, care se va desfasura intre 14 si 19 octombrie 2007.

GMP este una dintre cele mai importante agentii independente integrate din  Romania. Agentia are în portofoliu un numar important de clienti si branduri printre care se numara: A&D Pharma (Sensiblu si Mediplus), Adevarul, Alcatel-Lucent, ApaNova, Concordia, Gabriel Resources, Monte Banato, Mr. Bricolage, Raiffeisen Bank, Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala, Unilever, Ursus Breweries – Timisoreana, Toyota. In ultima perioada, agentia a primit recunoastere nationala si internationala la Festivaluri precum Cannes Lions, Eurobest, Epica, Golden Drum, AdPrint, Golden Hummer, EFFIE, Ad’Or dar si Agentia de PR a anului la Romanian PR Award.

Bucuresti, 10.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *