Shadow

Glovo: Românii au sărbătorit calificarea naționalei de fotbal cu burgeri, shaorma și pizza

  • București, Brașov și Cluj, orașele din țară în care s-au înregistrat cele mai multe comenzi
  • Apa, berea și sucul, cele mai comandate băuturi din timpul meciului

Cu ocazia meciului care a adus calificarea naționalei la campionatul european de fotbal, Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, a realizat un top al celor mai comandate preparate și produse de către microbiștii care au urmărit cu sufletul la gură partida de sâmbătă seară.

Curierii GLOVO pot preda de acum numerarul acumulat la oricare terminal PayPoint

Astfel, când vine vorba de cele mai comandate preparate de la restaurante pe durata desfășurării meciului, burgerii, shaorma și pizza s-au clasat în topul preferințelor românilor. De altfel, numărul de pizza comandate sâmbătă seara a fost dublu față de comenzile înregistrate pe 15 octombrie, în timpul partidei dintre România – Andorra.

De altfel, minutele de aur din cele două reprize, respectiv momentele în care au fost plasate cele mai multe comenzi, s-au înregistrat chiar în primul minut al meciului, la ora 21:48, și ulterior la 22:43.

Conform datelor Glovo, în ceea ce privește produsele comandate din Glovo Express, de unde utilizatorii pot face cumpărături de proximitate, având acces la o gamă de peste 3000 de produse, cu livrare rapidă, apa, snacks-urile, berea și sucurile au fost produsele cel mai comandate. De asemenea, românii au sărbătorit calificarea cu chipsuri și pufuleți, acestea fiind cele mai comandate snacks-uri pe durata desfășurării meciului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *