Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Gloria Gaynor, Adele, Marian Nistor si Bob Marley impreuna maine seara

pe scena „Te cunosc de undeva!”

Uite cum vor arãta concurentele super show-ului „Te cunosc de undeva!”

De Paşte, românii vor petrece în familie alãturi de Antena 1, cu patru zile de ediţii speciale de sãrbãtoare. Printre acestea şi cea de-a cincea ediţie a super show-ului Te cunosc de undeva! Gloria Gaynor, Adele, Marian Nistor şi Bob Marley se vor afla împreunã mâine searã de la 20:20, pe scena super show-ului „Te cunosc de undeva!”. Iatã cum s-au pregãtit concurentele „Te cunosc de undeva!” pentru ediţia specialã de Paşte a super show-ului.

Ediţia specialã de Paşte a super show –ului „Te cunosc de undeva” aduce împreunã vedete din toate colţurile lumii. Adele, Gloria Gaynor, Marian Nistor şi Bob Marley prind viaţã în interpretarea concurentelor „Te cunosc de undeva!”.

Maria Buzã s-a speriat puţin la vestea cã îl va interpreta pe Marian Nistor. „Niciodatã nu mi-am închipuit cã o sã cânt aceaastã piesã. Nici mãcar nu am fredonat-o vreodatã pânã acum. Tot ce pot sã spun e cã vreau sã fie un personaj la fel de haios şi de lipicios aşa cum este domnul Marian Nistor.”

Nici Juliei Jianu nu îi va fi mai uşor. Artista va trebui sã interpreteze o legendara Gloria Gaynor, iar pentru asta s-a pregãtit îndelung şi a apelat la un super truc pentru a o imita pe îndrãgita interpretã Gloria Gaynor: a cântat cu saci de nisip legaţi de picioare, pentru a se mişca pe scena asemenea unei femei cu greutate. „Am nimerit sã o imit pe Gloria Gaynor, mai în vârstã şi mai plinuţã decât mine! Când cântam şi mergeam pe scenã de colo colo, la repetiţii, nu aveam greutatea unei femei mai plinuţe. Ca sã reuşesc, mi-am prins la picioare doi saci de nisip, de câte un kilogram şi jumãtate fiecare, din aceia pe care îi folosim la fitness, iar rochia fiind foarte lungã m-a ajutat sã nu se vadã nimic!”

Preţ de minute bune, Bob Marley se va afla şi el pe scena supershow-ului „Te cunosc de undeva!”, în interpretarea frumoasei Lora. „Este un personaj destul de controversat, pe care şi profesorii îl vãd puţin diferit – unii energic, iar alţii leneş şi pe lângã ritm. Eu îl vãd aşa cum este, îl iubesc şi iubesc muzica pe care el o interpreteazã.” Cu barbã, rasta şi excesiv de bronzatã, rãmâne de vãzut cum va intra Lora în pielea personajului sãu.

Dupã ce data trecutã Delia a fost obligatã sã îşi exagereze feminitatea, de astã datã a nimerit sã interpreteze o artistã durã, rece şi sigur nu exagerat de femininã. Mâine searã, pe scena supershow-ului „Te cunosc de undeva!”, Delia se va îngrãşa puţin şi îşi va schimba culoarea pãrului pentru a o imita cât mai bine pe îndrãgita Adele.

Surpriza serii va veni din partea Simonei Gherghe. Talentatã la cântat, prezentatoarea emisiunii Acces Direct îi va surprinde pe telespectatori cu o transformare uluitoare. Simona a acceptat provocarea de a fi invitat special la Te cunosc de undeva!, iar telespectatorii o vor putea vedea aşa cum nu au mai văzut-o niciodată. Brunetă, bronzată şi foarte sexy, Simona va intra în pielea solistei trupei Pussycat Dolls.

Bucuresti, 13.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *