free download 78 travel guides written by experts

Global Finance anunta sosirea lui Stelian Dragan pe pozitia de Investment Director

Stelian Drăgan s-a alăturat recent echipei Global Finance, pe poziţia de Investment Director. Principalele responsabilităţi ale acestuia includ identificarea de noi oportunităţi de investiţii, structurarea şi negocierea tranzacţiilor, precum şi monitorizarea portofoliului existent de companii.

Stelian Drăgan are o experienţă valoroasă de peste 8 ani pe piaţa financiară internaţională, anterior acesta activând în cadrul unor companii de renume de pe Wall-Street. Înainte de a se alătura fondului Global Finance, Stelian Drăgan a ocupat roluri importante în grupurile de bănci de investiţii şi pieţe de capital de renume din New York, precum Bear, Stearns & Co şi Deutsche Bank Securities.

„Orice moment de criză generează şi oportunităţi, iar situaţia actuală nu face excepţie. Global Finance este unul dintre fondurile de private equity bine poziţionate la nivel regional şi am convingerea că vom reuşi să capitalizăm situaţia curentă”, declară Stelian Drăgan, Investment Director în cadrul Global Finance. „Viziunea noastră va fi în continuare de a folosi brandul Global Finance pentru a ajuta companii locale să evolueze şi să se dezvolte în regiune” a adăugat dl. Drăgan.

Stelian Drăgan a absolvit un MBA în Finanţe la Columbia Business School si a obţinut o licenţă Summa Cum Laude în Business Administration în cadrul Southampton College din New York.

Despre Global Finance

Global Finance este un fond de investiţii independent, care administrează o serie de fonduri de investiţii private şi imobiliare. Înfiinţată în 1991, Global Finance a fost unul din pionierii investiţiilor private în Sud-Estul Europei, stabilind performanţe record în acest domeniu. Global Finance are birouri în Atena, Bucureşti şi Sofia şi a realizat peste 70 de investiţii, capitalizând un total de peste 850 milioane de Euro.

Bucuresti, 25.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *