metalshow

GlaxoSmithKline a castigat primul trofeu

Farma Bowling Cup!

GlaxoSmithKline a castigat ieri la Farma Bowling Cup primul loc si trofeul care i se cuvine. Au fost urmati de echipele Relad Double Strike si Relad Power Strike pe locurile doi si trei.

Aseara, la Play Planet in Plaza Romania a avut finala Farma Bowling Cup, competitie castigata de GlaxoSmithKline. Participarea in sine a fost de asemenea importanta. Jucatorii echipelor Walmark au declarat ca participarea a fost determinata in primul rand de factorul atmosfera si distractie. Un domeniu atat de sanatos in atitudine incat in mod spontan la sfarsitul competitie participantii au facut poze de grup si s-au felicitat reciproc. In fond Fara Cravata, este o comunitate a fair playului!
Partenerii care au sustinut mesajul Fara Cravata si sanatatea echipelor din domeniul farmaceutic au fost: Radio 21, Pharma Business, Farmacist.ro si Medic.ro, Cariere, SMARTFinancial.ro, PRwave.ro, Webvertise si Si Pizza Condimente Urbane.

Farma Bowling Cup 2006 a fost prima editie a acestui eveniment, urmand ca in 2007 domeniul sa dea din nou dovada de dinamism si spirit sportiv. Fara Cravata se pregateste sa impuna noua moda vestimentara si la Finance Bowling Cup si HR Bowling Cup care vor avea loc pana la sfarsitul anului.

Bucuresti, 10.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *