free download 78 travel guides written by experts

GJAN lanseaza single-ul “Wild” in colaborare cu casa de discuri Global Records

Portofoliul Global Records se mareste cu un nou artist, din Lituania, pe nume GJan si lanseaza single-ul “Wild”.

Piesa a fost compusa si produsa de Greta Jančytė (compozitoare si vocea GJan) si Rokas Jansonas.

GJan – Wild (Official Video)

“Wild” este despre a deveni liber, a scapa de bariere, de fricile care ne blocheaza de la a fi cine suntem noi cu adevarat”, a spus Greta.

“Wild” a fost intai lansat pe iTunes si Spotify si acum cu videoclip oficial, in regia lui Roman Burlaca, cel care face toate videoclipurile Carla’s Dreams, dar si cateva din videoclipurile Nicoletei Nuca sau Yankai “Never Give Up”.

Filmarile au avut loc in Romania, DoP al videoclipului este George Secrieru de la BRFilms.

“Am filmat primul videoclip oficial pentru “Wild” si sunt super entuziasmata. A fost un sentiment de neuitat cand toti acei actori din video se conectau la piesa pe care am compus-o impreuna cu Rokas. In multe momente, totul parea atat de real, de parca traiau cu totul piesa.

Cand l-am cunoscut prima data pe Roman, parea o persoana extreme de calma, dar pe set, s-a dezlantuit total si era foarte “wild”. Chiar a trait piesa”, a declarat GJan.

“Chiar cred cu tarie ca GJan are un viitor promitator in industria muzicala datorita vocii incredibile a Gretei, sound-ului bun si varietatea conceptelor pieselor. Sunt onorat sa ii avem pe GJan la Global Records si speram ca impreuna sa cucerim publicul si mass-media din intreaga lume”, a declarat Stefan Lucian, CEO Global Records.

Greta Jančytė este o artista de 21 de ani ale carei single-uri de debut “Not Afraid” si “Tattoo” au transformat-o intr-o artista cunoscuta peste tot in Lituania.

Dupa lansarea “Tattoo”, toate radiourile o difuzeaza in heavy rotation si incepe sa aiba concerte.

In 2017, GJan va lansa albumul care include single-ul “Wild” impreuna cu Global Records.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *