free download 78 travel guides written by experts

Giulia si Bianca Ionita “si-au facut de cap” in avion

Giulia si Bianca si-au descoperit noi pasiuni. Odata urcate la bordul unui avion privat, ele au avut grija sa studieze avionul cu atentie pana la ultimele detalii, special pentru a sti ce trebuie sa faca atunci cand vor incepe cursurile de flight attending.

DJ-ita Radio 21, Giulia si buna ei prietena, Bianca Ionita au acceptat de curand invitatia VJ-itei Music Channel, Gebi Ioradache de a participa la cursuri de insotitori de bord. Cursurile s-au tinut la scoala Fly Level , sub indrumarea doamnei Carmen Rusu, ea insasi stewardesa de ani buni. 

Concluziile fetelor au fost ca este o meserie foarte frumoasa insa care presupune multa responsabilitate. “As prefer sa devin pilot” a fost concluzia Giuliei care ne-a recunoscut ca pilotajul i s-ar parea si mai interesant, insa nu fara ca Bianca sa ii fie colega, ca stewardesa.

Care sunt conditiile pentru a participa la un astfel de curs, si mai ales prin ce peripetii au mai trecut fetele, vedeti numai la Music Channel in cadrul editiei de News de vineri de la 20.00 sau luni, in reluare de la 14.00.

Bucuresti, 15.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *