free download 78 travel guides written by experts

Giulia Nahmany prezinta Transformarea, pe TVR 1

Cântăreaţa Giulia Nahmany va prezenta pe TVR 1, în fiecare sâmbătă la prânz, Transformarea, un light show de divertisment, avându-l alături pe co-prezentatorul Matei Stănculescu. 

Emisiunea va învăţa femeile să aibă grijă de ele şi să se respecte, Transformarea propunându-şi să fie un ajutor pentru toate femeile atât din platou, dar şi pentru cele de acasă.  

În fiecare ediţie, două femei care au legatură între ele, fie de rudenie, fie de prietenie sunt invitate în studio, pentru a avea parte de o transformare spectaculoasă care le poate schimba viaţa în bine. Cele două sunt preluate de o echipă de profesionişti (hair stilisti, make-up artişti, stilişti, etc.) care se vor ocupa de transformarea lor. Pe tot parcursul acestei metamorfoze, în platou vor fi invitaţi: un farmacist, specialist şi în cosmetică – Iulia Preda, un astrolog – Mariana Cojocaru şi vedete care prin look-ul şi modul lor de viaţă constituie un exemplu atât pentru cei din platou, cât şi pentru cei de acasă.

În prima ediţie, telespectatorii TVR 1 o vor putea vedea pe doamna Tudoriţa Zaharia, care a venit special din Italia, pentru a fi transformată de către echipele de stilişti ale emisiunii. Ea a fost însoţită de cumnata Mariana Grigore, care locuieşte în Iaşi. Cele două doamne de peste 50 de ani s-au simţit excelent şi au mărturist la finalul emisiunii că au fost tratate precum nişte adevărate staruri.

Tot în data de 15 noiembrie, telespectatorii le vor întalni pe Gianina Corondan, dar şi pe Wilhelmina Arz, designer vestimantar, care a adus câteva ţinute din cea mai recentă colecţie a ei, „Wilhelmina Arz Luxury".

Bucuresti, 12.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *