Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Giulia, exclusiv la Radio 21: „Tata m-a prins in timp ce faceam prostioare”

Giulia, frumoasa cântăreaţă cunoscută pentru hiturile „Mi-e dor de noi” feat DJ Project, sau „Vorbe Goale”, s-a lăsat dezbrăcată de secrete joi, 31 mai, în cadrul emsiunii Request 629 de la Radio 21, găzduită de Liviu Hodor între orele 18:00 şi 21:00.

Cântăreaţa a fost invitată a rubricii „Vedete la perete”, în cadrul căreia vedetele stau de vorbă cu fanii pe peretele de Facebook Radio 21, www.facebook.com/radio21, ocazie  cu care a făcut o mărturisire: tatăl său a prins-o în timp ce făcea dragoste cu iubitul. „Da. Aşa este. Tata a intrat în cameră, dar a ieşit repede, repede”, spune Giulia.

În ceea ce priveşte carieră muzicală, artista va reveni din toamnă cu un nou single solo şi nu ştie încă dacă îşi va relua activitatea alături de DJ Project. Giulia se pregăteşte să înregistreze varianta în limba engleză a piesei „Vorbe Goale”, cu care vrea să se lanseze în străinătate şi le pregăteşte fanilor o surpriză: vrea să susţină un concert exclusiv pe canalul său de YouTube.

Prima apariţie a Giuliei după naştere va avea loc la Romanian Music Awards, eveniment ce se desfăşoară pe 8 iunie la Craiova. Cu această ocazie, cântăreaţa a pregătit un show special alături de dansatorii ei şi promită să nu îşi dezamăgească admiratorii: „Am ceva emoţii, dar nu poate fi mai greu decât prima săptămână petrecută acasă cu Antonia, fetiţa mea”.

Întrebată cu ce artişti români i-ar plăcea să colaboreze, vedeta i-a numit pe Ellie White, fosta solistă a trupei DJ Project, şi pe Grasu XXL, cu care şi-ar dori să lanseze o piesă nouă la toamnă, atunci când îşi va relua şi concertele.

Intervenţiile Giuliei din emisiunea Request 629 pot fi ascultate accesând link-ul de mai jos:
//www.radio21.ro/stiri-request-629/audio-giulia-tata-m-a-prins-cand-faceam-sex/.

Bucuresti, 01.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *