bucharest tech week 2021

Giorgio Kampo, dupa lansarea single-ului ”Falling” pe canalul I NAME IT, revine cu o super productie numita ”Rap Brothers”

Giorgio Kampo, dupa lansarea single-ului ”Falling” pe canalul I NAME IT, revine cu o super productie numita ”Rap Brothers”. Cu un sound foarte fresh, perfect pentru saptamana ce tocmai a inceput, lansarea poate sa ajunga cu usurinta in playlisturile voastre.

Giorgio Kampo si-a facut debutul in anul 2004 cand a mixat in cele mai cunoscute locuri din Bucuresti, ca mai apoi, sa ajunga sa fie recunoscut si la nivel international pentru stilul sau unic de a mixa.

Dupa ce a fost Dj pentru ”El Paradiso” in St. Moritz in Elvetia, acesta a decis sa lase muntele pentru mare, ajungand sa fie DJ-ul principal al celor de la ”Les Palmiers” in St. Tropez.

G‭iorgio Kampo - Rap Brothers
Datorita experientei internationale, Giorgio Kampo reuseste sa se conecteze cu publicul intr-un mod unic de fiecare data, pastrand interactiunea la un nivel inalt cu fiecare reprezentatie a sa.

Daca vrei sa asculti piesa la una dintre reprezentatiile sale, stai cu ochii pe pagina de facebook I NAME IT si pe contul de YouTube I NAME IT.

Giorgio Kampo – Rap Brothers
Compozitori: Giorgio Kampo
An: 2019
ISRC AUDIO: RO-ROT-19-17101
ISRC VIDEO: RO-ROV-19-17202
Editor: RMP
© & (P) 2019 INAMEIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *