free download 78 travel guides written by experts

Gina Pistol, surpriză pentru cei trei jurați la „Chefi la cuțite”

Luni și marți, pe 28 și 29 noiembrie, de la 20.30, în ediția specială

Gina Pistol e autoarea unei surprize pentru cei trei chefi în ediția specială pe care Antena 1 o va difuza luni și marți, pe 28 și 29 noiembrie, de la ora 20.30.

Frumoasa prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” trece la cratiță și le va găti lui Florin, Cătălin și Sorin, fără ca aceștia să știe nimic. În ediția specială în care vedetele gătesc pentru a obține cuțitul de la chefi, Gina se gândește că acesta e momentul să-i surprindă pe colegii ei, mai ales că acestora nu le va trece niciodată prin minte că tocmai ea se poate ascunde în spatele ușilor.

Așa se face că Gina va trece la cratiță și va găti, mărturisind că nu se aștepta să aibă atâtea emoții. „Acum înțeleg ce simt concurenții. Am emoții și sper să-mi dea cuțitele, pentru că altfel stricăm prietenia. Știți melodia aceea „s-a rupt lanțul de iubire”? Abia aștept să văd ce vor spune”, a mărturisit glumind aceasta. Ce preparat va alege Gina să gătească și ce reacție vor avea chefii când vor vedea că în spatele ușilor se ascunde chiar colega lor de emisiune, telespectatorii Antena 1 află luni, de la 20.30.

În etapa de preselecții și degustări pe nevăzute a ediției speciale „Chefi la cuțite”, mai multe vedete vor găti pentru a-i convinge pe cei trei jurați să îi aleagă în echipele lor. Amna, echipa Neatza – Răzvan, Dani, Amalia, Flavia și Cătălin Oprișan, Florin Ristei, Margherita din Clejani, Nicolai Tand, Liviu Vârciu, Mirela Boureanu Vaida, Cosmin Seleși, Daniela Crudu, Andrei Aradits, Șerban Copoț, Maria Buză, Dima Trofim și Diana Munteanu își vor ascuți cuțitele, vor scoate de la naftalină rețete care mai de care mai speciale și își vor condimenta farfuriile cu multă imaginație pentru a arăta că sunt demni să meargă mai departe. Dintre aceștia, fiecare chef își va alege câte doi oameni pentru a-și forma echipa cu care intră la luptă în bucătărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *