free download 78 travel guides written by experts

Gina Pistol a prezentat moda vintage la Plaza Romania

Tinutele vintage sunt din nou in voga. Si, pentru a va putea inspira in alegerea vestimentatiei in aceasta vara, stilistul Andra Clitan a colindat magazinele din Plaza Romania si ne-a prezentat propunerile sale. Stilistul a facut o retrospectiva a modei, pornind de la elemente vintage si ajungand la detalii adaptate modei actuale.

Calatoria in timp propusa a fost cu atat mai usor de facut cu cat modelul care a prezentat tinutele – Gina Pistol – a facut poze langa masinile de epoca expuse in centrul comercial, vedete ale soselelor de acum cateva decenii: Ford Model A din anul 1929, limuzina Overland Whippet si Ford Roadster, ambele din 1928.

Plaza Romania gazduieste in aceasta vara un eveniment dedicat pasionatilor de automobile, care reuneste tehnica din anii ’30 cu cea moderna. Pasionaţii de masini pot admira in centrul comercial, pe langa masinile de epoca, simulatoare de Formula 1, jocuri interactive Nintendo Wii si un circuit de curse off road pentru masini radio comandate. Cei care iubesc viteza si jocurile isi pot testa abilitatile in conducerea masinilor radio comandate la etajul al doilea, zona Atrium, unde este amenajat un circuit ce are toate ingredientele necesare: nisip, pietris, copaci. Nici iubitorii de Formula 1 nu au fost uitati, acestia avand la dispozitie doua simulatoare ce le vor oferi senzatiile unei curse profesioniste.

Evenimentului de vara de la mall este completat de o tombola care are puse in joc excursii, trei masini Audi A3 Cabriolet, o motocicleta Kawasaki ER 6 N, 5 scutere si vouchere in magazinele din centrul comercial.

Bucuresti, 25.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *