metalshow

Gica Petrescu, Stefan Banica, Nicole Scherzinger, Cher si Catalin Crisan

vin, sambata, la “Te cunosc de undeva!”

Fabrica de staruri “Te cunosc de undeva!” își deschide din nou, sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 20.00, linia de transformări pe bandă rulantă.

Ruleta personajelor a ales pentru transformarea Vioricăi și Margheritei din Clejani un “duet de pomină”, cu doi artiști imenși, Gică Petrescu și Ștefan Bănică, iar lui Nadir i-a oferit spre imitare un celebru rapper american, CeeLo Green. Șerban Copoț va cânta despre o fată dobrogeană transformat în Aurel Moldoveanu, Andreea Antonescu îl va imita pe romanticul Cătălin Crișan, personaj care va fi interpretat pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!”, iar Adrian Enache va deveni pentru o seară… minunata Cher. La rândul ei, Tania Popa s-a chinuit o săptămână cu pregătirea rolului Nicole Scherzinger. Interesant este faptul că, în urma repetițiilor de acasă, soțul Taniei a devenit un fan adevărat al senzualei cântărețe.

Și tot sâmbăta aceasta, la “Te cunosc de undeva!”, Cezar Ouatu va interpreta un mare hit internațional, “Paint It Black”, transformat în Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones, Florin Ristei îl va aduce pe scena show-ului pe celebrul Michael Buble, iar Carmen Simionescu va interpreta hit-ul “Love Me Like You Do”, de pe coloana sonoră a controversatului film “50 Shades of Grey”, transformată în Ellie Goulding.

Momentul special al serii va fi susținut de Cezar Ouatu și fratele său, Theodor, care vor cânta despre “Fantoma de la Operă”, precum Sarah Brightman și Antonio Banderas.

Cine va câștiga cea de-a 14-a ediție a show-ului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Bucuresti, 09.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *