Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

GIA te invita in “Orasul Animalelor” construit special pentru tine si pentru animalutul tau!

Bucureşti, sâmbătă 30 mai 2009 – GIA (Group Initiative for Animals) organizează sâmbătă în Parcul Carol, începând cu ora 10.00, un eveniment unic în România – Oraşul Animalelor, editia a III-a.

Desfăşurat pe perioada întregii zile, evenimentul aflat la a treia ediţie marchează un moment important pentru marea comunitate a iubitorilor de animale. Astfel, organizatorii au creat o lume unică, în care animalele de companie să se simtă ‘acasă’.

“Ne-am dat seama că este necesară o astfel de acţiune la care să aibă acces toţi posesorii şi iubitorii de animale. Pe lângă jocurile şi concursurile cu premii de care se va bucura absolut toată lumea (părinţi, copii, căţei, pisici), stăpânii de animale au posibilitatea să înveţe foarte multe lucruri despre ce înseamnă îngrijirea unui animal, care sunt responsabilităţile pe care trebuie să şi le asume şi care sunt nevoile de bază ale animalelor de companie!

De la ediţie la ediţie, Orasul Animalelor devine mai bogat: pornind de la o grădiniţă/şcoală, spaţii de joacă, un centru comercial, un salon de înfrumusetare, librării prezentând cărţi cu şi despre animale, un restaurant, un spital, o zonă de imobiliare pentru căţei, am ajuns să construim chiar locuri speciale unde să participe la spectacole sau unde toate animalele sa fie admirate: galerii de artă, muzee. Mai mult de atât, pentru toţi participanţii care nu au animale acasă – sau nu au câte şi-ar dori – am organizat un centru de plasament, unde animăluţele mai puţin norocoase aşteaptă să fie adoptate (căţei, pisici şi cai)”. – declară Raluca Simion.

Fiindcă animalele sunt principalele personaje în Oraşul Animalelor, ele se vor întrece în demonstraţii de dresaj şi concursuri de toate felurile care vor desemna cele mai frumoase, cele mai lătrătoare sau miorlăitoate, cele mai bune şi ascultătoare animale, perechea om-animal care seamană cel mai bine şi vor încheia fastuos cu o premiere pe măsură.

Însoţitorii lor vor putea învăţa de la medici veterinari, dresori şi crescători cum să-şi îngrijească animalele de companie, cum să le ofere tot ce au nevoie. Copiii prezenţi vor avea ocazia să se întreaca în desene, poezii şi demonstraţii de dresaj şi vor avea parte de multe premii speciale, chiar şi o plimbare cu călutul.

Surprizele însa nu se opresc aici! La eveniment va participa căţelul-vedetă Oscar, cunoscut în întreaga lume datorită turneelor internaţionale pe care le susţine pentru a promova adopţiile animăluţelor fără stăpân.

Oscar desfăşoară în prezent un adevărat tur de forţă, vizitând 4 continente şi peste 20 de ţări in cadrul turneului World Woof Tour, o campanie mondială de educare şi conştientizare în domeniul protecţiei animalelor. Pe data de 30 mai Oscar va fi prezent la Oraşul Animalelor, unde va “vorbi” vizitatorilor despre trecutul său zbuciumat, despre viaţa de vis pe care o duce acum şi nu în ultimul rand despre miracolul de a salva o viaţă, adoptând un animăluţ fără stăpân. Fiţi alături de Oscar şi de noi, la Oraşul Animalelor!

În cadrul evenimentului, prietenii de la Muzeul Grigore Antipa vor fi prezenţi cu exponate si informaţii din lumea necuvântătoarelor. Asociaţia “Bucureştiul meu drag” ne va încânta cu o expoziţie inedită de fotografie în care vor fi surprinse animăluţe din oraș. Fotografiile expuse vor fi scoase apoi la licitaţie în sprijinul animalelor. De asemenea, elevii de la Little London School vor organiza o expoziţie extrem de interesantă, care merită vizitată!

Oraşul animalelor este oraşul în care eşti invitat şi tu! Vino să-ţi demonstrezi dragostea pentru animalul tău sau… vino să-ţi iei un prieten adevărat acasă!

Parteneri:

Nestle Purina
Romtelecom, Intervet, Romastru, Royal Canin, Animax, Romvac, Hills, Torox, Fundaţia Culturală Phoenix, Clinica Veterinară Armenească, Sofisticat, Editura For You, Muzeul Grigore Antipa, Little London School, Asociaţia “Bucureştiul meu drag”, La Fântâna, Saga Film, Crescatoria Inka.

Parteneri media:

Felicia, Lumea Femeilor, Port.ro, MediaAdvertising, Metropotam.ro, Sapte Seri, www.bucharest-guide.ro, efelicitare.ro, 121.ro, avantaje.ro, animalutze.com .

Despre GIA:

Asociaţia GIA – Group Initiative for Animals a luat fiinţă în mai 2007, membrii fondatori având în spate ani de experienţă în salvarea animalelor fără stăpân. Prin activităţile sale, grupul GIA urmăreste îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor si animalelor din Romania, promovând relaţia om – mediul inconjurător – animale, bazată pe respectul pentru viaţă în toate formele ei.

Bucuresti, 28.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *