free download 78 travel guides written by experts

Ghiduri de conversatie in chineza si japoneza

la Centrul de Limbi Straine al Bibliotecii Judetene Vrancea

O noua achizitie de carte se afla deja pe rafturile Centrului de Limbi Straine. Printre titlurile disponibile se gasesc si mult asteptatele ghiduri de conversatie chinez si japonez.

In urma solicitarilor masive din partea cititorilor pe domeniul studiului si invatarii limbilor straine, personalul Centrului de Limbi Straine a trecut pe lista prioritatilor achizitia de carte pe aceasta tema.  

Astfel, 105 noi titluri de carte in limbile romana, engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, latina, portugheza, etc. au fost prelucrate in regim de urgenta si au ajuns deja pe rafturile Centrului, gata de imprumut. Este vorba de gramatica si cursuri de invatare a limbilor straine cu CD, dictionare (inclsiv Oxford si MacMillan ilustrat cu CD), ghiduri de conversatie, manuale de invatare a limbajelor de specialitate, teste si exercitii, carti si dictionare pentru copii, ghiduri pentru cei care doresc sa emigreze in Canada cu vocabularul necesar, limbajul institutiilor publice pentru cei care locuiesc si muncesc in Italia si Spania sau intentioneaza sa faca acest lucru in diverse domenii de activitate, engleza in afaceri si modele de contracte, corespondenta practica in italiana si engleza, si multe alte titluri care se adapteaza nevoilor reale ale comunitatii noastre.

Printre noile achizitii se afla si mult solicitatele ghiduri de conversatie chinez si japonez dar si un manual de invatare a limbii japoneze cu CD. „Au fost cel putin zece solicitari pe aceste ghiduri si manuale de invatare si din partea elevilor dar si din partea tinerilor si adultilor. Multi spun ca doresc chiar cluburi de invatare in aceste limbi si ne-au dat tema de gandire. Este o provocare si pentru noi acest lucru si sa vedem ce putem face in acest sens, daca am putea gasi colaboratori. Dintre cei care au solicitat astfel de ghiduri, o parte se straduie deja sa invete singuri la domiciliu.” La aceste ghiduri se adauga cele pe limbile norvegiana, esperanto, greaca, ebraica, finlandeza, bulgara, maghiara, turca, ceha, portugheza, sirba, cu sau fara CD.

Bucuresti, 04.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *