free download 78 travel guides written by experts

Ghidul zonei si Ghidul general de la Orange

Orange, liderul pietei de telecomunicatii mobile din Romania,  anunta lansarea a doua servicii cu ajutorul carora clientii se pot orienta si pot gasi puncte de interes din cele mai variate domenii utilizand telefonul Orange.

Serviciile sunt disponibile in orasele Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Poiana Brasov, Targu Mures, Timisoara si de-a lungul principalelor drumuri nationale si europene. De Ghidul zonei si Ghidul general pot beneficia atat abonatii Orange cat si utilizatorii PrePay.

Cu Ghidul zonei clientii care activeaza acest serviciu si intra pe wap in Orange World pot primi informatii despre zona in care se afla si pot gasi cele mai apropiate cluburi, restaurante, agentii loto, banci, bancomate, cinematografe, hoteluri, sali de sport si multe altele. Acestia au posibilitatea de a afla informatii detaliate referitoare la punctul de interes ales si, in functie de telefonul utilizat, pot obtine harta, adresa, numarul de telefon, programul de lucru si distanta aproximativa fata de locul in care se afla. Pentru consultarea listei punctelor de interes din vecinatate, tarifarea se face  doar pentru traficul wap, in functie de pachetul de date activat si de tehnologia folosita la conectare: CSD sau GPRS/EDGE. Informatiile sunt disponibile insa si prin serviciul Mesaje Scrise. Clientii pot trimite un mesaj la 360 cu un cuvant cheie pentru a afla adresa, numarul de telefon si distanta aproximativa fata de locul in care se afla. Lista cuvintelor cheie este disponibila pe site-ul Orange, www.orange.ro. Detaliile primite in urma unei solicitari corecte costa 0,30 USD.

Ghidul general pune la dispozitia clientilor Orange informatii despre serviciile existente in marile orase din tara si, la solicitare, ofera informatii detaliate pentru a facilita accesul clientilor la punctele de interes.  Consultarea Ghidului general se face prin selectarea denumirii strazii sau domeniului punctului de interes si accesarea listei cu rezultatele gasite. La consultarea informatiilor generale tarifarea se face doar pentru traficul wap, corespunzator pachetului de date activat si tehnologiei folosite la conectare. Clientii au posibilitatea de a afla informatii detaliate despre punctele de interes – harta, adresa, numarul de telefon si programul de lucru – in functie de tipul de telefon utilizat, iar tariful pentru accesarea acestor informatii este de 0,30 USD.

“Ghidul zonei si Ghidul general sunt servicii utile tuturor celor care se deplaseaza intr-o zona necunoscuta sau celor care cauta anumite locatii in imediata apropiere. Cu ajutorul lor clientii nostri au la dispozitie informatii detaliate despre punctele de interes – adresa, numarul de telefon, programul si chiar harta. Oricand si oriunde se afla, fie ca doresc sa petreaca o seara cu prietenii intr-un club, o dupa-amiaza la cumparaturi sau se afla in vizita intr-un alt oras clientii Orange pot apela oricand la Ghidul zonei si la Ghidul general pentru a afla care e directia.” – a spus Andreea Zega – Content&Multimedia Division Manager, Orange Romania.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *