bucharest tech week 2021

Ghidul SAPTE SERI este citit de catre

{moismage}o treime din populaţia bucureşteană

Ghidul ŞAPTE SERI, atât în format print cât şi în format online este citit de aproape o treime dintre locuitorii capitalei. Din totalul de 680.000 de cititori ai ghidului ŞAPTE SERI, 520.000 sunt cititori ai formatului print, iar 160.000 accesează varianta online a ghidului.

Succesul ŞAPTE SERI este completat de varianta online a ghidului, care a înregistrat în ultimul an o evoluţie semnificativă, prin dublarea numărului cititorilor şi atingerea celei mai ridicate audienţe deţinute de către un ghid de informare de pe piaţa românească.

Şapteseri.ro se bucură de notorietate în rândul utilizatorilor de internet, aceştia accesând site-ul pe tot parcursul zilei, 56% dintre accesând www.sapteseri.ro în mod direct.

De asemenea, conform statisticilor, www.şapteseri.ro înregistrează o creştere semnificativă a numărului cititorilor în weekend, diferenţele faţă de zilele lucrătoare nefiind însă semnificative +/- 20%.

“Dacă primul instinct al unei persoane care intră într-un restaurant este acela de a procura un ŞAPTE SERI în variantă print, pentru utilizatorii de internet, www.şapteseri.ro reprezintă prima sursă de informare online la care apelează în vederea alegerii modalităţilor de petrecere a timpului liber. ŞAPTE SERI vine în întâmpinarea fenomenului de dezvoltare a mediul online folosindu-se de acest suport pentru a asigura accesul al informaţie completă şi actualizată, celor pentru care internetul reprezintă principala sursă de obţinere a informaţiior”, a declarat Adriana Petrescu, Director de Strategie la Kopa Publicaţii Grup.

Bucuresti, 5.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *