metalshow

Ghidul Excelentei. Mercedes-Benz – in cautarea fireasca a excelentei

· Ghidul Excelenţei: o colecţie de interviuri în exclusivitate cu personalităţi din România care pe parcursul activităţii lor au dat dovadă de excelenţă
· O încercare de a defini excelenţa prin intermediul unor oameni care au atins-o
· Primul interviu: Tudor Giurgiu, Fondator al Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) şi maestrul Liviu Ciulei, care a primit Premiul de Excelenţă TIFF 2010 din partea Mercedes-Benz România
· Seria de interviuri Ghidul Excelenţei: parte a platformei Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei
· Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei – o serie de manifestări autohtone menite să vorbească despre ideea de excelenţă şi să aducă aminte de promisiunea lui Gottlieb Daimler "The best or nothing"
· Complicitate: Mercedes-Benz, TIFF 2010, excelenţă şi fascinaţie!
· Mercedes-Benz şi Cercetaşii României: Gata oricând!
· Povestea mărcii Mercedes-Benz este una despre pasiune. Pasiunea pentru perfecţiune, fascinaţie şi responsabilitate.

Mercedes-Benz România pleacă în căutarea firească a excelenţei şi lansează în spaţiul autohton Ghidul Excelenţei, o colecţie de interviuri în exclusivitate cu personalităţi din România care pe parcursul activităţii lor au dat dovadă de excelenţă şi au construit în jurul unor valori care s-au făcut cu siguranţă remarcate atât în plan autohton, dar şi internaţional.

Astfel, Ghidul Excelenţei reprezintă o încercare de a defini excelenţa prin intermediul unei serii de interviuri cu oameni care au atins-o. În cadrul acestui demers, Mercedes-Benz România a apelat la părerile unor profesionişti, care incontestabil, se raportează la cele mai înalte standarde. În cele din urmă, Ghidul Excelenţei poate reprezenta o sursă de inspiraţie pentru orice spectator al seriei de interviuri.

Primul interviu îl are ca protagonist pe Tudor Giurgiu, regizor şi producător, Preşedinte al Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), Fondator al Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) şi Director al festivalului. Mai mult, alături de Tudor Giurgiu, în cadrul interviului, este prezent şi maestrul Liviu Ciulei, personalitate marcantă a filmului şi teatrului românesc. Mercedes-Benz România a recunoscut excelenţa şi a premiat-o în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania TIFF 2010, înmânând Premiul de Excelenţă maestrului Ciulei.

,,Excelenţa este un concept foarte greu de prins într-o categorie, greu de cuantificat. În general, poţi să recunoşti excelenţa, în special, când te uiţi la cariera sau activitatea unui om, sau la performanţele cuiva. Este o interpretare foarte subiectivă şi fiecare dintre noi poate avea cu totul alte percepţii în ceea ce priveşte excelenţa într-un domeniu sau activitate,” declară Tudor Giurgiu în cadrul interviului.

Seria de interviuri Ghidul Excelenţei va continua cu ajutorul unei serii de personalităţi, în următoarea perioadă, acestea fiind publicate pe website-ul Mercedes-Benz România, la adresa: www.mercedes-benz.ro/GhidulExcelentei.

Platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei

Ghidul Excelenţei face parte din platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei şi reuneşte în cadrul ei o serie de manifestări menite să vorbească despre ideea de excelenţă şi să aducă aminte de promisiunea lui Gottlieb Daimler "The best or nothing".

Mercedes-Benz: Ghidul Excelenţei cuprinde alături de seria de interviuri Ghidul Excelenţei şi secţiunile TIFF 2010 şi Mercedes-Benz şi Cercetaşii României: Gata oricând!. În plus, în perioada imediat următoare, această platformă va fi extinsă prin intermediul altor demersuri pe care Mercedes-Benz România le asociază cu ideea de excelenţă.

Complicitate: Mercedes-Benz, TIFF 2010, excelenţă şi fascinaţie!

În 2008, Mercedes-Benz a fost Benz. Mercedes-Benz

În 2009, Mercedes-Benz a spus „Atenţie! Motor! Acţiune!”

În 2010, Mercedes-Benz a interpretat pentru a treia oară, consecutiv, un rol de excepţie la TIFF. Mai exact a pornit în căutarea excelenţei, exprimând, totodată, complicitatea mărcii germane cu cea de a 7-a artă, atât la nivel mondial, cât şi în plan autohton. Parteneriatul cu Festivalul Internaţional de Film Transilvania reprezintă o continuare firească a asocierii iniţiate în 2008.

Producţiile senzaţionale, invitaţi de marcă, surprize inedite, petreceri incendiare, evenimente interesante şi un număr impresionant de participanţi au alcătuit cadrul în care Mercedes-Benz a demonstrat şi de această dată adaptabilitatea şi flexibilitatea mărcii atunci când vine vorba de manifestări culturale autohtone capabile să fascineze cinefilii din întreaga lume. Mai mult, autovehicule care aparţin Noii Clase E Mercedes-Benz, alături de Mercedes-Benz Viano s-au aflat în totalitate la dispoziţia invitaţilor, printre care s-au numărat: Wim Wenders, Monica Bârlădeanu, Martin Blaney, Christine Dollhofer şi Geoffrey Gilmore.

Şi în 2010, Mercedes-Benz a recunoscut şi premiat excelenţa în cadrul festivalului, acordând Premiul de Excelenţă TIFF 2010 unei personalităţi care şi-a adus contribuţia deosebită la afirmarea filmului românesc şi valorii cinematografiei autohtone. În 2008, Premiul de Excelenţă a fost înmânat de Mercedes-Benz maestrului Radu Beligan, iar în 2009, maestrului Mircea Albulescu. În acest an, Mercedes-Benz a acordat Premiul de Excelenţă TIFF 2010 maestrului Liviu Ciulei, personalitate marcantă a filmului şi teatrului românesc.

Mercedes-Benz şi Cercetaşii României: Gata oricând!

Mercedes-Benz România şi invitaţii săi au spus un „Gata oricând!” hotărât alături de Organizaţia Naţională Cercetaşii României – Centrul Local Miercurea-Ciuc, în cadrul unei acţiuni de ecologizare desfăşurate în Munţii Făgăraş – pe Valea Brezei, Valea Sâmbetei şi în Complexul Turistic Sâmbăta de Sus.

Dincolo de tehnologiile implementate modelelor Mercedes-Benz, asocierea cu Cercetaşii României vine să ilustreze asemănarea dintre două filosofii care presupun reacţii imediate şi soluţii eficiente pentru protecţia mediului. Cercetăşia a reprezentat şi va reprezenta întotdeauna un puternic instrument de educare, de promovare a unor valori care oferă alternative durabile provocărilor actuale.

În urma acestor activităţi de ecologizare s-au colectat peste 500 de saci (1 sac – capacitate de 160 de litri) plini cu deşeuri, în acelaşi timp fiind împărţite şi 2.000 de flyere împreună cu 5.000 de saci menajeri celor care au venit să sărbătorească în zonă ziua de Sf. Marie.

Povestea mărcii Mercedes-Benz: pasiunea pentru perfecţiune, fascinaţie şi responsabilitate

Dintotdeauna, Mercedes-Benz a cultivat un set de valori prin care a dat dovadă pe parcursul timpului de excelenţăă. Mai mult, povestea mărcii Mercedes-Benz este una despre pasiune. Pasiunea pentru perfecţiune, fascinaţie şi responsabilitate.

Iar cele trei valori reprezintă împreună promisiunea pe care Mercedes-Benz o face tuturor celor care şi-au manifestat pasiunea pentru excelenţa mărcii germane. Astfel, perfecţiunea este cea care garantează confortul, calitatea şi siguranţa autovehiculelor. Fascinaţia este cea prin intermediul căreia Mercedes-Benz vorbeşte despre sportivitate, stil şi design. De asemenea, Mercedes-Benz a cultivat pe parcusul istoriei sale, care se confundă cu cea a automobilului, responsabilitatea prin inovaţie, sustenabilitate şi grija pentru partenerii săi.

Acum, Mercedes-Benz România a plecat în căutarea firească a excelenţei şi reuneşte în cadrul „Mercedes-Benz: Ghidul Execelenţei”.

Bucuresti, 26.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *