free download 78 travel guides written by experts

Ghidul Campionatului European apare gratuit joi cu ziarul ADEVĂRUL

Joi, 9 iunie, împreună cu ziarul Adevărul te așteaptă  un supliment gratuit de 24 de pagini dedicat Campionatului European de Fotbal care se desfășoară în Franța începând cu 10 iunie.

Un ghid cu tot ceea ce trebuie să știți despre Campionatul European, programul meciurilor, loturile naționalelor care participă la această sărbătoare fotbalistică, plus câteva povești interesante. 


Între 10 iunie și 10 iulie Franța găzduiește pentru a treia oară EURO și este pentru prima oară când Campionatul Euorpean se va juca cu 24 de echipe iar sub acest format echipele sunt împărțite în 6 grupe a câte 4 echipe. După o așteptare de 8 ani România este din nou prezentă la un turneu final. Naționala de fotbal a României a fost repartizată în Grupa A, alături de ţara gazdă, Franţa, Elveţia şi Albania, iar tricolorii vor disputa meciul de deschidere în compania Franţei, pe 10 iunie, de la 22:00, pe Stade de France.

Nu rata de mâine, la chioșcurile de ziare, un supliment gratuit cu ziarul Adevărul în care poți afla totul despre cea de-a 15 ediție Campionatului European de Fotbal 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *