metalshow

Ghid practic de Managementul Timpului

Bucuresti- 12 octombrie 2007

Avem circa 350.000 de ore “active”, in care nu dormim. Or fi multe, or fi putine? Cum le gospodarim ca sa  treaca repede (in momentele placute), dar totusi sa fie suficient de multe pentru toate activitatile dintr-o zi / saptamana / luna?   

Cand spunem “N-am timp”, de fapt gandim “Nu vreau sa imi fac timp pentru asta”.
Ce deosebeste un om “cu notiunea timpului” de un om cu abilitati excelente de time management? Te invitam la un program de training practic, despre : 
a.    “vampirii” de timp, stabilirea prioritatilor, gestionarea intreruperilor si amanarii 
b.    instrumente testate si “secretele” marilor manageri ai propriului timp
c.    managementul timpului “la romani” si timpul la locul de munca. 

Doar cateva dintre beneficiile organizarii timpului sunt: mai multa autodisciplina, eliminarea surselor de frustrare si tensiune nervoasa, cresterea satisfactiei personale si profesionale, adaptabilitate mai mare la evenimente neasteptate. 

Metode de lucru din timpul trainingului: exercitii in echipa, chestionare de auto-evaluare, discutii de grup, brainstorming, brainwriting, plan de lucru individual si multe exemple practice (din domenii de activitate diferite). Vei primi un set de instrumente ce pot fi utilizate imediat si recomandari pentru cresterea eficientei si eficacitatii in viata personala si la serviciu.

Programul de training va avea loc in zilele de 12 si 13 octombrie, in Bucuresti. Numarul de locuri este limitat, iar durata este de 2 zile (16 ore). Inscrierile se fac pana pe data de 5 octombrie 2007. Persoana de contact: Mihaela Vlad. 

Bucuresti, 2.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *