free download 78 travel guides written by experts

Ghid despre fericire by Genius

Boxele SP-HF2020 folosesc natura pentru o experienţă acustică extremă

Starea de fericire a omului este strâns legată de hormonul cerebral numit endorfină, un adevărat drog natural. Iar muzica este una dintre activităţile care pun organismul în mişcare pentru a elibera hormonul fericirii.

Melodia, sunetele, ritmul sunt cele care determină eliberarea de endorfină atunci când ascultăm muzică. De aceea, trebuie să acordăm o atenţie deosebită dispozitivului care ne transmite muzica. 

Genius oferă tuturor celor care pun preț pe calitatea acusticii boxele SP-HF2020 cu carcasă din lemn. Boxele au un procesor de sunet digital (DSP) D2Audio încorporat cu trei benzi EQ pentru o redare fidelă a sunetului.

S-a demostrat că viteza sunetului de-a lungul fibrelor lemnoase este de 4000 – 6000 m/s, pe când în aer, la temperatura camerei, este de doar 343 m/s. De aceea, folosirea lemnului de către boxele SP-HF2020 vă aduce cu un pas mai aproape de fericire.

Sistemul integrează 4 difuzoare pentru o acustică ridicată și dispune de o telecomandă wireless pentru a controla de la distanță toate funcțiile.

Disponibil în magazine la preţul de referință de 395 lei.

Bucuresti, 16.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *