Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ghici pe cine iubesc eu?

Catia Maxim
Editura SemnE

Cel de-al treilea roman al Catiei Maxim prezinta povestea din Inca un pas (primul roman al sau) in oglinda. De aceasta data perspectiva este cea a barbatului si avem astfel ocazia sa patrundem in sufletul si mintea lui, sa vedem ce il determina sa mearga pe un anumit drum si sa continue sa paseasca pe acea cale.

"Ghici pe cine iubesc eu? Ghici cine sunt eu? Întrebări de cele mai multe ori retorice! Într-un Univers în care totul se leagă , în mod paradoxal, oamenii se dezleagă. Dar nu în sensul libertăţii, ci mai degrabă al singurătăţii, al căutărilor aberante pe drumuri ce se înfundă. Nu întotdeauna există indicatoare şi nu sunt puţini cei care se rătăcesc pe ei şi încurcă iţele propriului lor destin. Cu asemenea evidenţe ce dăinuie de peste două mii de ani, deşi Isa-Omul a încercat să ne spună cate ceva, noi, oamenii am continuat să bajbaim. Mi-am întrebat personajele din Ghici pe cine iubesc eu? despre toate aceste spaime care ne cutremură pe toţi. Dar am simţit tăcerea din jurul lor. Apoi m-am gandit la călugărul Nicodim. Cred că acolo, sus, pe muntele Ceahlău, Adrian a văzut o lumină ce l-ar putea conduce la un eventual răspuns. De acolo , de la acel schit  a simţit că pornesc două raze: una ce luminează lumea dinafară şi alta lumea dinnăuntru. Gestul lui Nicodim, de a-i dărui caietul  cu coperte de piele ce conţine poate viaţa lui dinainte de experienţa monahală, e de fapt o cheie spre un eventual răspuns şi de  ce nu spre un viitor roman. Ghici pe cine iubesc eu? nu oferă concluzii, ci doar aduce în prim plan setea de speranţă, de bucurie, dar mai ales de iubire…" ne-a declarat in exclusivitate Catia Maxim.

Citind cartea nu poţi rămâne indiferent. Fie te revolţi, vrei să te implici în relaţie şi să pui la punct un personaj sau altul, fie eşti de partea cuiva şi ai lupta împotriva tuturor pentru acel erou. Adrian e bărbatul pe care Corina l-a aşteptat atâţia ani în singurătatea ei. Smara e soţia. O situaţie aparent imposibilă şi totuşi reală.

Va reuşi Ghici pe cine iubesc eu? să lămurească aspectele neclare din Încă un pas? Catia Maxim revine cu un roman cald, captivant, poveşti de iubire care se întreţes şi o perspectivă interesantă asupra vieţii, căsniciei şi fericirii.

Va invitam sa cititi acest roman si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *