free download 78 travel guides written by experts

Gheorghe Turda si fiica sa vin pe platoul de la Castigi in 60 de secunde

Telespectatorii Antena 1 au şansa să câştige unul din cele 60 de ceasuri puse la bătaie pe site-ul emisiunii

Cântăreţul de muzică populară, Gheorghe Turda, face astă seară echipă cu fiica sa, Anca, la Câştigi în 60 de secunde. Cei doi îşi testează precizia şi îndemânarea cu probele celui mai tare gameshow din lume. Telespectatorii Antena 1 îşi pot demonstra şi ei abilităţile răspunzând corect la cele trei întrebări de pe site-ul castigiin60desecunde.a1.ro, intrând astfel în cursa pentru unul din cele 60 de ceasuri puse la bătaie de echipa de la Câştigi în 60 de secunde.

Cea de-a şaptea ediţie Câştigi în 60 de secunde aduce în lumina reflectoarelor un cuplu de excepţie tată – fiică. Celebrul cântăreţ de muzică populară Gheorghe Turda face echipă cu fiica sa, Anca, şi împreună îşi dozează adrenalina cu probele de maximă îndemânare propuse de campionul divertismentului, Dan Negru.

Printre probele care i-au ţinut în suspans pe renumitul artist şi pe fiica acestuia se numără: Calea ferată, probă în care concurenţii trebuie să construiască o structură metalică, din capse, pe o masă înclinată, peste şase gume de şters, iar apoi să lanseze o bilă, care să străbată şinele şi să ajungă într-un pahar de pe podea sau Capcana, probă în care concurentul trebuie să captureze sticle de suc folosind mingi de ping pong care lovind întâi masa, trebuie să facă o cutie de chipsuri să cadă peste sticla ce îi corespunde.

Nu doar concurenţii trăiesc la maxim adrenalina gameshow-ului, ci şi telespectatorii Antena 1. Astfel, aceştia îşi pot demonstra şi ei abilităţile răspunzând corect la cele trei întrebări de pe site-ul castigiin60desecunde.a1.ro, intrând astfel în cursa pentru unul din cele 60 de ceasuri puse la bătaie de echipa de la Câştigi în 60 de secunde. Fiecare secundă e de milioane în această seară, de la 20:20.

Bucuresti, 26.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *