free download 78 travel guides written by experts

GFG Alliance inaugurează oficial topitoria Dunkerque ce devine pilon pentru extinderea în Franța

Alianța GFG deținută de omul de afaceri Sanjeev Gupta a inaugurat oficial Liberty Aluminium Dunkerque, ca parte a prezenței sale comerciale globale, confirmând intenția de a se extinde puternic în lanțul de aprovizionare al industriei din Franța.

În prezența Ministrului francez al Acțiunii și Conturilor Publice, Gérald Darmanin, domnul Gupta s-a alăturat personalului și celor aproape de 350 de oaspeți din Dunkerque pentru a anunța oficial preluarea celei mai mari topitorii din Europa, cumpărată de la Rio Tinto pentru aproximativ 500 de milioane de dolari în luna decembrie a anului trecut.

GFG își propune să transforme fabrica de 570 de muncitori într-un pilon central, furnizând materiale și componente pentru industria franceză, în special pentru sectorul auto. Fabrica produce în prezent 285.000 de tone de aluminiu primar pe an.

Sanjeev Gupta, Președintele executiv al GFG
Sanjeev Gupta, Președintele executiv al GFG

Pentru confirmarea acestui angajament, compania deținută de britanici a devenit una dintre primele care au răspuns la apelul președintelui Emmanuel Macron, în timpul evenimentului de săptămâna aceasta intitulat “Choose France Summit”, pentru creșterea investițiilor interne în Franța.

Dl. Gupta, care a fost printre cei peste 100 de șefi de companii internaționale prezenți la summitul Președintelui Macron de la Versailles, a anunțat de asemenea că Liberty Wheels France, deja un client important al topitoriei Dunkerque, a câștigat primul său contract major de când Alianța cu sediul în Londra a preluat unitatea de producție în luna mai a anului trecut.

Din iunie, Liberty Wheels Franța va furniza producătorului francez specializat în micro-mașini Ligier până la aproximativ 40% din cererea sa anuală de jante din aliaj. Acesta este primul contract câștigat de când Alianța a achiziționat unitatea de producție, care este singurul producător de jante din

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *