free download 78 travel guides written by experts

Gestul tau conteaza!

Asociaţia ASCENDENT vă invită în perioada 7 Aprilie – 5 Mai 2009 la expoziţia cu scop caritabil “Primăvara Zâmbetelor”, organizată la Sala de Lectură / Teatrul Act.

“Prin această acţiune dorim să venim în ajutorul copiilor talenţati care nu au avut încă şansa de a se afirma şi de a-şi dovedi talentul. Prin achizitionarea acestor tablouri şi dumneavoastră puteţi contribui la viitorul acestor copii care au nevoie de ajutorul nostru. Apreciez susţinerea şi implicarea Teatrului Act în aceast proiect iniţiat de asociaţia noastră”, a  precizat domnul Marian Constantin, Director executiv al Asociatiei ASCENDENT.

În parteneriat cu Sala de Lectură/ Teatrul Act şi agenţia de relaţii publice RANEvents sunt expuse peste 30 de tablouri pictate de copii şcolari din localitatea 1 Decembrie – judetul Ilfov. Banii strânşi în urma acestei acţiuni vor fi utilizaţi pentru acordarea de burse scolare pentru copii cu rezultate foarte bune la învăţătură, precum şi pentru sustinerea “Atelierului de Creatie” .
Prin donatiile oferite, bucureştenii au ocazia să se implice activ în sprijinirea Asociaţiei ASCENDENT şi a proiectelor initiate de aceasta.

Despre ASCENDENT

Asociaţia ASCENDENT a fost înfiinţată în anul 2000, iar în anul 2002 asociaţia a deschis “Centrul de zi pentru copii şcolari” din localitatea 1 Decembrie – judetul Ilfov. Centrul de zi ASCENDENT a fost înfiinţat cu scopul de a veni în ajutorul elevilor din comuna 1 Decembrie, in prezent fiind oferite copiilor activitati de sprijin scolar, activitati ludico-educationale si un program de burse scolare. Asociaţia ASCENDENT este un furnizor important de servicii sociale comunitare (în judeţul Ilfov şi zonele învecinate) care complementează sistemul public şi implică direct comunitatea din care provin persoanele asistate.

Misiunea Asociatiei Centrul de Studii şi Programe pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale Comunitare – ASCENDENT" (Asociatia ASCENDENT) este de a dezvolta un sistem de servicii sociale comunitare care să acţioneze în directia prevenirii şi depăşirii situaţiilor de criză în care se află (sau s-ar putea afla) una sau mai multe persoane.

Asociaţia ASCENDENT este acredidată de Comisia de acreditare a furnizorilor de servicii sociale (Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse) pentru a realiza activităţi de educaţie, socializare şi consiliere pentru copii de vârstă şcolară.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm accesaţi www.ascendent.org.ro.

Bucuresti, 10.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *