free download 78 travel guides written by experts

Gestionarea eficienta a infrastructurilor IT&C

Agora Technology Conferences deschide sesiunea de conferinţe de toamnă, pe 10 septembrie 2008 la Bucureşti

CIO COUNCIL, Institutul Bancar Român şi Agora Media organizează conferinţa „Gestionarea eficientă a infrastructurilor IT&C”, miercuri, 10 septembie 2008, în Aula Institutlui Bancar Român, începând cu ora 09:30. Primul eveniment din seria Agora Technology Conferences (ATC) din această toamnă, se adresează persoanelor de decizie şi directorilor IT din marile companii din România şi/sau instituţiile financiar-bancare, telecom şi utilităţi, companii cu o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro şi directorilor de IT din Administraţia Publică Centrală.

România a intrat de ceva vreme pe orbita ţărilor unde se implementează soluţii de succes pentru administrarea afacerilor, indiferent că acestea se numesc soluţii ERP, CRM, BI sau Document Management. Problema care apare tot mai acut însă este aceea că astfel de soluţii pentru afaceri se bazează pe o infrastructură IT. În cazul infrastructurilor eterogene chestiunea omogenizării echipamentelor se pune cu o deosebită acuitate şi devine chiar critică uneori.

Pentru managerii IT problema gestionării eficiente a acestor infrastructuri pe care funcţionează aplicaţiile de afaceri este spinoasă şi uneori chiar dramatică.

Conferinţa ATC dedicată soluţiilor de management al infrastructurii IT reprezintă un mijloc de conştientizare a acestor nevoi. Dedicată mai ales top managementului ca sprijin al managementului IT al companiilor, conferinţa va prezenta cele mai noi soluţii din domeniu, provenite de la firme IT prestigioase de la nivel mondial şi regional.

F5, Cisco România, HP România şi S&T România vor prezenta soluţiile şi serviciile pe care le propun companiilor pentru eficientizarea activităţii lor. Prezentările şi dezbaterile din cadrul conferinţei se vor axa pe conceptele şi soluţiile IT&C de ultimă oră legate de nevoile acestor companii de a obţine rapid răspunsuri pentru a putea lua decizii.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, portalul acasa.ro, Clubafaceri.ro, Comunicatedepresa.ro, eWeek România, Agora News, PC Magazine şi Channel Partner România.

Bucuresti, 08.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *