free download 78 travel guides written by experts

Gestionarea companiilor devine mai eficienta cu Socrate+ 2011.03 ERP

Versiunea 2011.03 a soluţiei ERP Socrate+ dezvoltată de BITSoftware este de acum disponibilă, conţinând îmbunătăţiri majore în modulele Administrator, Comercial, POS, Producţie, Trezorerie, Contabilitate şi Mijloace Fixe.

Noul Socrate+ vine acum cu o componentă actualizată de Business Intelligence susţinută de platforma MicroStrategy. Sursa de date, Modulul de contabilitate si bugete reprezintă sursa de date pregătită acum pentru primul modul BI – Financial Reporting Analysis Module. Prin această abordare dorim să aducem uneltele de raportare BI la un nivel mult mai apropiat de cel al consumatorului de analiză de business, faţă de ceea ce oferea până acum tehnologia OLAP.

Ca o modificare majoră a structurii Socrate+ anunţăm implementarea workflow-ului pe documente. Arhitectura respectă standardele Workflow Management System, bazat pe Windows Workflow Foundation. Primele documente cu implementare a workflow-ului sunt Necesarul de Aprovizionare şi Pregătire Plăţi, urmând ca intreg lanțul de documente Socrate+ să fie aliniate la acest standard.

Utilizând workflow-ul pe documente, utilizatorii pot fi notificaţi atunci când s-a efectuat o anumită acţiune pe un document, când un document este repartizat unui utilizator şi aşteaptă o acţiune din partea acestuia (ex: aprobă); documentele pot fi escaladate către supervizori atunci când o acţiune întârzie în fluxul normal etc. Pentru a utiliza mecanismul de workflow din Socrate+ 2011.03 este necesară instalarea pachetului Microsoft .Net Framework 4.0 Full pe staţiile de lucru.
De asemenea, versiunea 2011.03 vine cu o serie de integrări cu aplicaţiile de online banking ale ING Bank, Unicredit-Ţiriac Bank, BRD Societe Generale, Banca Transilvania şi Raiffeisen Bank, dând astfel utilizatorilor posibilitatea de a exporta plăţile către aplicaţia utilizată şi de a importa extrasele de cont, operaţiuni prin care se reduce timpul de procesare al documentelor şi se diminuează riscul de operare greşită.

O completare semnificativă de funcţionalitate este prezentă prin implementarea completă a gestionării proiectelor în domeniile producţiei la comandă şi a serviciilor profesionale. Entitatea “Proiect” este de sine stătătoare şi se poate descompune pe nivelele fază şi task. Entitatea se poate folosi pe toate documentele, ca şi element generator, cu rezultat final în contabilitate, pentru urmărirea profitabilităţii şi a cashflow-ului pe proiect.

Noua versiune a soluţiei ERP dezvoltată de BITSoftware cuprinde şi:
○ un mecanism de facturare recurentă, în modulul Comercial, extrem de util pentru gestiunea contractelor de tip abonament;
○ documente noi în modulul Trezorerie pentru Pregătire Plăţi şi Extrase de cont, utile în gestionarea integrării cu aplicaţii de tip on-line banking.

Mai multe informații despre SocratePlus se găsesc la //www.bitsoftware.eu/ro/socrateplus/de-ce-socrate-plus

Bucuresti, 13.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *