free download 78 travel guides written by experts

Gerocossen Natural cu miere, o gama de succes, intr-o noua prezentare

Din această toamnă, produsele din gama Natural cu miere, una dintre gamele cele mai apreciate ale brandului Gerocossen, au o formulă îmbunătăţită, fără parabeni, şi un design atractiv.

Veţi îndrăgi, cu siguranţă, noua formulă Natural cu miere, care corespunde cerinţelor fiecărui tip de ten. Ingredientele naturale atent selecţionate oferă eficienţă maximă, redând frumuseţea naturală a tenului, catifelând şi hidratând pielea în profunzime. Cu noile produse Natural cu miere de la Gerocossen, pielea va avea un aspect mai ferm şi vizibil întinerit. Toate produsele sunt testate dermatologic şi nu conţin parabeni, ceea ce garantează folosirea lor în deplină siguranţă.

Gama Natural cu miere include produse destinate unui program complet de îngrijire zilnică a oricărui tip de ten.

Îmbogăţit cu miere şi Aloe vera, laptele demachiant curăţă pielea în profunzime, elimină impurităţile şi tonifică tenul. După aplicare, pielea este netedă şi curată, fără a avea aspect lucios.

După demachiere, loţiunea tonică, îmbogăţită cu extract de gălbenele, completează acţiunea de curăţare a tenului, revigorându-l.

Pentru hidratare intensă şi de durată, gama Natural cu miere include două creme hidratante, special concepute pentru tenul normal şi mixt, respectiv pentru tenul uscat. Îmbogăţite cu Aloe vera şi ulei de măsline, cremele hidratante se absorb uşor în piele şi conferă tenului un aspect proaspăt. Filtrul UV protejează tenul de agresiunile mediului şi de acţiunea nocivă a radicalilor liberi, prevenind îmbătrânirea prematură a pielii.

Special concepută pentru încetinirea procesului de îmbătrânire şi diminuarea ridurilor, crema antirid de zi, destinată tuturor tipurilor de ten, conţine un complex unic de substanţe active – miere, ulei de măsline şi coenzima Q10 – care redau pielii elasticitatea şi fermitatea naturale. Filtrul UV protejează tenul de efectele nocive ale radiaţiilor solare, prevenind apariţia noilor riduri.

Crema antirid de noapte, pentru toate tipurile de ten, intensifică procesul natural de regenerare celulară ce are loc pe timpul nopţii. Funcţiile vitale ale pielii sunt echilibrate datorită formulei pe bază de miere, vitamina A şi coenzima Q10.

Destinată îngrijirii tenului uscat, crema nutritivă are la bază miere, ulei de măsline şi vitamina A, trei ingrediente naturale cu rol de hrănire şi revitalizare a pielii. Tenul devine mai neted, mai ferm şi mai luminos.

Pentru îngrijirea tenului ce se pătează de la soare sau odată cu înaintarea în vârstă, gama Natural cu miere include şi crema contra petelor, cu o formulă bazată pe un complex activ care previne pigmentarea excesivă, estompează culoarea şi reduce dimensiunea petelor existente, sporind luminozitatea pielii.

Cu o formulă delicată, adaptată îngrijirii zonei sensibile din jurul ochilor, crema de ochi antirid şi anticearcăn combate apariţia ridurilor, cearcănelor şi pungilor de sub ochi. Complexul activ de miere, cafeină şi iederă hrăneşte pielea, stimulează circulaţia sângelui, reduce inflamaţia şi relaxează ochii obosiţi. În acelaşi timp, coenzima Q10 acţionează pentru reducerea vizibilă a ridurilor.

Pe lângă produsele de îngrijire a tenului, în noua gamă Natural cu miere veţi găsi şi două produse destinate frumuseţii mâinilor: crema de mâini cu miere, glicerină şi avocado – pentru piele uscată – şi crema de mâini cu miere, glicerină şi unt de shea – pentru pielea foarte uscată şi aspră.

Produsele din noua gamă Gerocossen Natural cu miere se găsesc în magazinele de profil, dar şi online, în magazinul cu produse româneşti Dacic Cool (www.magazin.daciccool.ro).

Bucuresti, 24.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *