free download 78 travel guides written by experts

Germanwings zboara la Filarmonica din Köln

Pe 20 mai Filarmonica din Köln îşi deschide porţile pentru un recital inedit al celebrei orchestre Rodenkirchener. Alături de aceasta, pe scenă va mai urca renumita soprană Genoveva dos Santos. Toţi iubitorii muzicii clasice sunt aşteptaţi în oraşul de pe malul Rhinului să îşi încânte auzul cu acordul fin al viorilor.

Orchestra va da startul concertului la ora 11:00 a.m. În cadrul concertului vor concerta artişti de talie internaţională precum Wolfgang Rihm, Johannes Brahms şi Daniel Raschinsky.

Filarmonica din Köln este renumită pentru spectacolele unice pe care le găzduieşte şi pentru atmosfera caldă şi elegantă pe care o păstrează.

Orchestra de Cameră Rodenkirchener a fost fondată în anul 1965 sub bagheta lui Rogmans Anselm. În majoritatea timpului orchestra îşi desfăşoară activitatea în Köln, însă la intervale regulate susţine concerte de senzaţie în diferite ţări europene.

Zboară alături de Germanwings, care te duce într-un univers minunat al muzicii clasice şi îţi oferă oportunitatea să vizitezi un oraş fascinant, cu o istorie bogată. Köln este o metropolă culturală cu deosebite muzee, galerii de artă, teatre, operă şi săli de concerte.

Bucuresti, 11.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *