free download 78 travel guides written by experts

Germanwings va recomanda un nou eveniment – Festivalul de Bere Cannstatt

o nouă experienţă de divertisment în Stuttgart

Germanwings vă oferă oportunitatea de a lua parte la un eveniment tradiţional din Stuttgart, care face parte din istoria oraşului în ultimii 164 de ani: “Festivalul Cannstatt”, cunoscut în rândul turiştilor sub numele de “ Festivalul de Bere din Stuttgart” (Stuttgart Beer Festival). Fiind considerat un târg de toamnă, acest festival este al doilea eveniment de acest gen din Germania, după Oktoberfest din Munchen. Alături de milioane de turişti, localnicii sărbătoresc venirea toamnei, între 25 septembrie şi 11 octombrie 2009, în cadrul unuia dintre cele mai frumoase si mari festivaluri de bere din lume.

Ceremonia de deschidere este susţinută de primarul orasului Stuttgart. În fiecare an, evenimentul începe în ultima vineri din septembrie şi durează 17 zile.

Simbolul festivalului este o coloană decorată cu fructe, înaltă de 24 de metri, ce reprezintă punctul central şi baza festivalului, reamintindu-le tuturor că tânăra regină Katharina şi soţul ei regele Wilhelm I le-au dăruit-o localnicilor la sfârşitul foametei din anul 1818.

Festivalul oferă o mare varietate de atracţii, de la rollercoastere, carusele şi tot felul de alte distracţii specifice unui târg. Unul dintre punctele de interes în cadrul festivalului Cannstatt este cea mai mare roată mobilă care are un diametru de 60m

Oraşul Stuttgart datează încă din secolul 10, numele lui însemnând o versiune modernă a ceea ce înseamna Stutengarten. În prezent, Stuttgart este al 6-lea oraş în Germania şi este binecunoscut pentru industria auto – Porsche şi Mercedes-Benz, cu birourile centrale şi chiar muzee în Stuttgart.

Bucuresti, 29.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *