free download 78 travel guides written by experts

Germanwings te duce la Noaptea Alba a muzeelor

Pe 9 Aprilie porţile muzeelor din Stuttgart vor fi deschise toată noaptea. 28.000 de iubitori ai artei sunt aşteptaţi să viziteze cele aproximativ 90 de muzee, galerii şi instituţii culturale care participă la acest eveniment.

Anul acesta sunt pregătite cele mai interesante expoziţii, programe speciale, petreceri, workshop-uri şi multe altele. Noaptea Albă a muzeelor este o oportunitate deosebită pentru a cunoaşte o mare parte din cultura oferită de cel de-al şaselea oraş ca dimensiune în Germania.

Stuttgart este punctul de plecare al industriei automobile, oraşul unde s-au inventat atât motocicleta, cât şi maşina. În 2006 Mercedes-Benz a deschis un muzeu unde sunt expuse 160 de autoturisme, muzeul fiind apreciat atât pentru obiectele expuse, cât şi pentru arhitectura avangardistă a clădirii, restaurantului şi buticurilor cochete care se strecoară printre maşinile valoroase.

Pentru cei ce iubesc natura şi liniştea, Stuttgart este soluţia perfectă: zeci de parcuri, grădini şi păduri. Un peisaj extraordinar poate fi admirat de la înălţimea celor 217 metri ai turnului televiziunii.

Bucuresti, 17.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *