free download 78 travel guides written by experts

Germanwings reduce consumul de kerosen

Compania aeriană low-cost Germanwings reduce consumul de kerosen, ca urmare a scaderii preţului petrolului. Astfel, se va aplica o reducere de 3 euro la biletele pentru zborurile interne şi externe, decizia intrând în vigoare din 16 Decembrie 2008.

Germanwings monitorizează preţul petrolului şi va continua să îşi adapteze preţurile în mod corespunzător. Preţul kerosenului pentru zborurile interne este de-acum înainte situat la valoarea de 5,10 euro, în timp ce pentru cursele rapide europene preţul este de 9,75 euro. Pentru cursele mai lungi, de peste 2 ore, preţul kerosenului este 15,75 euro.

Totodată, platforma online www.germanwings.com este disponibilă într-o nouă versiune, fiind mai accesibilă utilizatorilor printr-o manieră intuitivă de accesare a rubricilor. Printre cele mai importante schimbari ale site-ului se numără noua opţiune de booking, precum şi simplificarea metodei de căutare, ce facilitează obţinerea informaţiilor dorite.

Preţurile pentru rezervări sunt acum mult mai transparente, în special datorită faptului că pot fi comparate într-o manieră facilă. Noua platformă online oferă utilizatorilor şi alte componente tip “tren de legătură”, “rezervarea unui loc jos” sau „bagaj în plus”.

Bucuresti, 18.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *