free download 78 travel guides written by experts

Germanwings recomanda un nou eveniment

“Stuttgart- Summer Festival!”

– Se cântă live –

Germanwings vă oferă şansa de a vă bucura de cea mai elegantă petrecere în aer liber! Summer Festival din Stuttgart este, în opinia cunoscătorilor, unul dintre cele mai frumoase ‘’festivaluri de oraş’’ din Germania. Evenimentul a început astazi şi va dura până duminică, 16 August, chiar în inima Stuttgart-ului, tot amplasamentul festivalului fiind localizat în zona Pieţei Palatului, pe malul lacului Eckensee.  

Summer Festival a avut loc pentru prima dată în anul 1991 şi este anual, un “adevarat spectacol” care durează patru zile şi atrage aproximativ un milion de vizitatori la fiecare ediţie.

Concertul va fi live, iar genurile muzicale alternează de la ritmuri de cabaret şi groovy, pană la ritmurile ameţitoare sud-americane. Programul muzical destinat tuturor genurilor, varietatea de produse culinare tradiţionale, băuturile fine şi corturile albe amplasate pe marginea lacului fac ca locul să pară desprins din carţiile de poveste, iar acest eveniment… unic!

Aşezat într-o zonă de depresiune, bogată în culturi de viţă de vie şi păduri, Stuttgart poate fi considerat cel mai verde oraş din Europa. Este localizat în centrul regiunii sud-vestice Stuttgart, în apropierea munţilor Pădurea Neagră, din care izvorăşte, Dunărea, dar şi râul Neckar, care îl străbate. Stuttgart este unul dintre cele mai renumite oraşe din Germania, mai ales datorită importanţei sale economice, culturale şi administrative.

Compania Germanwings operează zboruri către Stuttgart, cu plecarea din Bucureşti, de trei ori pe saptămână. Berlin şi Koln sunt celelalte doua destinaţii ale operatorului german.

Bucuresti, 13.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *