free download 78 travel guides written by experts

Germanwings recomanda un nou eveniment – “SummerJam Festival”

– Köln devine un oraş al păcii şi dragostei –

Germanwings te invită la celebrul festival reggae din Köln pentru a celebra liniştea sufletească şi solidaritatea între oamenii de pretutindeni. Anul acesta, Festivalul Summer Jam va ajunge la cea de-a 24a ediţie, între 3 şi 5 iulie. Evenimentul reprezintă o sărbătoare în cinstea dragostei dintre oameni, transformând oraşul Köln într-un loc unde graniţele de toate felurile dispar.

Motto-ul ediţiei din acest an este ‘Keeping the Good Vibes’, o sintagmă – îndemn ce face referire la vremurile grele prin care lumea trece şi soluţia pentru a trece peste probleme: adoptarea unei viziuni pozitive asupra vieţii şi pentru viitor. Timp de trei zile, pe scenă vor urca câţiva dintre cei mai renumiţi artişti ai muzicii reggae: UB40, Patrice, Bunny Wailer and his Solomonic Reggaestra, Samy Deluxe si mulţi alţii.

Ediţia din anul acesta are o surpriză pentru patricipanţi: oricine din public va avea şansa de a câştiga o excursie cu familia in Jamaica, tărâmul natal al stilului reggae. Câştigătorul va fi desemnat pe baza unui desen al lor sau al copiilor săi, un desen ce înfăţişează o vacanţă ideală in Jamaica.

Köln este al patrulea oraş ca mărime din Germania şi o zonă metropolitană importantă din Europa. Oraşul datează din 38 î.Ch. şi este renumit pentru stilul arhitectural grandios. Köln găzduieşte cea mai mare şi impresionantă catedrală gotică din lume – Domul din Köln, considerat un monument cu valoare artistică inestimabilă.

Compania Germanwings operează zboruri către Köln cu plecarea din Bucureşti, de trei ori pe saptămână. Stuttgart şi Berlin sunt celelalte doua destinaţii ale operatorului german.

Bucuresti, 28.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *