free download 78 travel guides written by experts

Germanwings recomanda un nou eveniment: “Koln straluceste”

Bucură-te de cel mai mare spectacol de lumini, numai în Koln

Germanwings vă oferă o incredibilă şansă de a fi martorii unui        spectacol unic de lumini în Koln, un oraş plin de istorie. Anul acesta, turnurile Catedralei din Koln vor străluci în noaptea de 11 iulie.

Un spectacol de artificii va lumina cerul, în timp ce vaporaşele vor defila de-a lungul Rinului, lansând articifii. Mai mult, la acestă incredibilă atmosferă se adaugă şi luminarea dramatică a clădirilor de pe malul fluviului, în timp ce mii de spectatori vor ţine în mână lumânări aprinse, care le sunt distribuite în baruri, restaurante şi hoteluri.

După ce vaporaşele vor trece, un ponton mare înţesat de artificii va fi aşezat pe canal, vis-a-vis de turnurile gemene ale Domului: o extraordinară expunere de artificii sincronizată pe muzică. Combinaţia de muzică clasică şi modernă împreună cu frumuseţea artificilor, precum şi turnurile dimprejur, garantează o bună acustică în vechiul oraş şi pe malul pitoresc al Rinului.

Köln este al patrulea oraş ca mărime din Germania şi o zonă metropolitană importantă din Europa. Oraşul datează din 38 î.Ch. şi este renumit pentru stilul arhitectural grandios. Köln găzduieşte cea mai mare şi impresionantă catedrală gotică din lume – Domul din Köln, considerat un monument cu valoare artistică inestimabilă.

Compania Germanwings operează zboruri către Köln cu plecarea din Bucureşti, de trei ori pe saptămână. Stuttgart şi Berlin sunt celelalte doua destinaţii ale operatorului german.

  Bucuresti, 08.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *