Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Germanwings recomanda Koln, ca destinatie de Craciun

Cu Germanwings, într-o lume de poveste

-Târgurile din Koln îţi înfrumuseţează vacanţa de Crăciun-

Germanwings te pregăteşte pentru o vacanţă de iarnă de vis, la preţuri low-cost şi zboruri rapide, cu destinaţia Koln.
În acest scop, Germanwings îţi oferă detalii despre târgurile de Crăciun din Koln şi te invită să profiti din plin de ele! Deşi nu sunt cunoscute de toata lumea, târgurile de Crăciun sunt mai mult decât un loc al negoţului. Sunt o poveste în care fiecare turist devine personaj şi fiecare obiect cumpărat devine magic. Cu multe luminiţe aprinse, decoruri festive, concerte în stradă, zâmbete calde şi atmosferă de basm, povestea cucereşte sufletele tuturor.

În perioada Sărbătorilor de Iarnă, turiştii sunt întâmpinaţi cu bunătăţi tradiţionale: arome de scorţişoară, mere coapte sau castane prăjite.  Atenţie: nu trebuie ratate prăjiturile specifice sau turta dulce împreună cu o cană de vin fiert. Stropul de veselie este asigurat de jongleri, muzicieni şi magicieni. Pentru cei mai curajoşi, există şi un patinoar, unde cei mici vor primi vizita lui Moş Crăciun, iar cei mari vor asista la frumoasele concerte de colinde.

Cele 7 târguri sunt răspândite în tot oraşul şi au intrare liberă. Însă, cele mai cunoscute 4 târguri sunt localizate în zona Catedralei din Koln, pe Alter Markt, Neumarkt şi Rudolfplatz. Deschiderea oficială se face pe 27 noiembrie şi durează până în perioada Crăciunului, în intervalul 11:00 – 21:00. În fiecare an acestea atrag peste 2 milioane de vizitatori.

Germanwings vine în ajutorul celor care îşi doresc o astfel de vacanţă, astfel, biletul de avion devine ultima grijă în calea spre lumea de poveste a târgurilor de Crăciun. Acesta poate fi procurat cu uşurinţă pe site-ul www.germanwings.com.
Compania Germanwings operează zboruri către Koln, cu plecarea din Bucureşti, de teri ori pe săptămână. Berlin şi Stuttgart sunt celelalte două destinaţii ale operatorului german.

Bucuresti, 24.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *