free download 78 travel guides written by experts

Germanwings ofera conexiuni multiple spre Pristina

Compania Germanwings îşi diverisifică serviciul de conexiuni de pe aeroporturile germane către Pristina, capitala provinciei Kosovo. Odată cu crearea noilor legături, pasagerii vor călători mai accesibil spre oraşul cu 200.000 de locuitori din Kosovo. Preţurile pentru noile legături au acelaşi nivel scăzut, dar cu aceeaşi calitate crescută a serviciilor oferite de Germanwings la bordul avioanelor Airbus A319.

Odată cu diversificarea planurilor de zbor oferite de Germanwings, una din legăturile create spre Pristina se va face prin aeroportul München, un aeroport european rapid şi eficient.

Alături de aeroportul München, linia aeriană low-cost leagă şi Dortmund în programul Pristina: zborurile vor fi disponibile miercurea şi duminica.

Şi zborurile spre Pristina de pe aeroportul Berlin – Schönefeld se îmbunătăţesc, pe lângă zborul direct de sâmbătă se adaugă în zilele de miercuri şi duminică noi legături, cu bilete ale căror preţuri vor începe de la 89,99 euro, taxe incluse.

Frecvenţa zborurilor operate de pe Aeroportul Köln/Bonn către Pristina va creşte cu încă două zboruri. Pe lângă zborul direct de sâmbătă, se vor introduce încă două legături pentru zilele de duminică şi miercuri.

Astfel, odată cu creşterea conexiunilor către capitala regiunii Kosovo, compania aeriană low-cost Germanwings vine în întâmpinarea nevoilor pasagerilor săi.

Bucuresti, 21.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *