Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Germanwings lanseaza Smart Connect

·    Germanwings oferă posibilitatea rezervării unui bilet de avion direct pe ruta Bucureşti-Berlin, via Koln/Bonn
·    Peste 500 de oferte în plus pe săptămînă în reţeaua Germanwings

Germanwings oferă începând de azi posibilitatea achiziţionării de bilete de avion pentru zboruri cu escală, la preţ de pachet. Prin lansarea noului serviciu Smart Connect, linia aeriană low-cost reinventează zborurile cu escală, adaptându-se şi mai bine modelului de zboruri specific companiei – cel al călătoriilor în interes de afaceri. Prin intermediul noului serviciu, Germanwings oferă 141 de rute noi şi peste 500 de legături pe săptămână. Ca urmare a implementării serviciului Smart Connect, compania estimează că în 2008 va atrage un plus de 77.000 de pasageri, iar în 2009 numărul celor care vor rezerva bilete Germanwings va creşte cu 91.000 faţă de estimările iniţiale.

Modalitatea de utilizare a Smart Connect este foarte simplă. Pasagerii îşi aleg prin intermediul paginii web a companiei ruta pe care doresc să o parcurgă, ca şi cum ar fi un zbor fără oprire, plătind, practic, un singur bilet şi nu două. Preţul de achiziţie a biletului este mai mic decât în cazul rezervării a două bilete pentru cele două zboruri din care este compusă ruta. Pasagerii pot face singuri check out după primul zbor şi apoi check in pentru al doilea, în punctul de legătură, la ghişeele special plasate în aeroporturile de legătură.

„Prin introducerea Smart Connect, am devenit prima linie aeriană low cost din Europa care oferă clienţilor posibilitatea de a parcurge rute cu escală la preţ redus.”, a declarat Thomas Winkelmann, purtător de cuvânt Germanwings. „Prin această ofertă, am îmbinat avantajele unui zbor cu escală şi eficienţa unei linii low-cost: clienţii noştri beneficiază acum de servicii mai bune la un preţ extrem de atractiv. Spre exemplu, de acum se poate rezerva un singur bilet de la Bucureşti la Berlin, via Koln/Bonn”, a adăugat Winkelmann.

Serviciul Smart Connect este disponibil pentru cele trei noduri aeriene Germanwings unde oferta de legături este extrem de generoasă: Koln/Bonn, Stuttgart şi Berlin-Schonefeld. Acest serviciu se aplică pe rutele cu escală de cel puţin 90 de minute. Biletele se pot rezerva atât pe ww.germanwings.com cât şi la ghişeele din cele trei aeropurturi de legătură.
 

Bucuresti, 20.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *