free download 78 travel guides written by experts

Germanwings lanseaza o noua cursa spre Macedonia

Macedonia este noua destinaţie aleasă de Germanwings, în planurile sale de extindere pe piaţa Europei de Est. Recent lansată şi pe piaţa românească, compania aeriană a anunţat că va inaugura o nouă legătură între cele două ţări, începând cu 22 iunie, cursele unind aeroportul Koln/Bonn (situat la distanţe egale de oraşele Cologne şi Bonn) şi aeroportul Ohrid, al doilea ca mărime din Macedonia.

Germanwings va realiza legătura dintre Cologne/Bonn şi Ohrid printr-un zbor săptămânal, în fiecare zi de vineri. Costul biletelor porneşte de la 19 Euro, incluzând toate taxele şi comisioanele, acestea putând fi rezervate pe website-ul www.germanwings.com.

Atracţia oraşului Ohrid o reprezintă casele, lăcaşele de cult şi monumentele sale pitoreşti, care au determinat includerea oraşului în Patrimoniul International ocrotit de UNESCO.
Ohrid este situat pe ţărmul sudic al lacului cu acelaşi nume şi are un număr de aproximativ 56000 de locuitori. Vechiul oraş istoric şi lacul Ohrid – considerat unul dintre cele mai vechi lacuri din lume – atrag anual numeroşi turişti, în special în sezonul estival. In lunile iulie şi august, Ohrid organizează unul dintre cele mai apreciate festivaluri de artă din Peninsula Balcanică, “Festivalul de Vară”, cu o tradiţie de peste 40 de ani.

Bucuresti, 7.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *