bucharest tech week 2021

Germanwings iti propune un An Nou memorabil

-Cea mai mare petrecere dintre ani, la BERLIN –

Germanwings vine în întâmpinarea celor care îşi doresc să petreacă un An Nou deosebit, departe de casă. În acest sens, propunerea Germanwings este: BERLIN, oraşul gazdă al celei mai mari petreceri dintre ani.
De mulţi ani încoace, capitala Germaniei se mândreşte cu o petrecere de Anul Nou care o eclipsează chiar şi pe cea din Times Square, New York. Peste jumătate de milion de oameni din întreaga lume se află în fiecare noapte de 31 decembrie în zona cuprinsă între Victory Column şi Brandenburg Gate.
Până dimineaţa, răsună muzica, dansează toată lumea, iar artificiile colorează cerul. În acest an, vor fi amplasate mai multe scene, mai multe ringuri de dans, corturi cu muzică live şi DJ internaţionali. Jocurile de lumini şi lasere vor fi nelipsite, împreună cu standuri bogate de mâncare şi băutură din toată lumea. Glasurile se vor uni în ultimul minut din an, iar cele mai frumoase artificii vor marca un nou început.

Cea mai mare scenă va fi amplasată în Pariser Platz, lângă Poarta Branderburg. În spatele acesteia începe o zonă care se întinde pe parcursul a 2 km, cu scene mai mici, baruri şi ringuri de dans. Petrecerea se mută şi de-a lungul bulevardului 17 Juni până la Victory Column. Programul va începe în jurul orelor 18:30, cele mai apropiate staţii de metrou fiind Bellevue, Tiergarten, Potsdamer Platz şi Friedrichstraße.

Pentru cei care doresc o petrecere mai puţin gălăgioasă, Berlinul oferă şi alternative liniştite în localuri cu program special pregătit pentru noaptea dintre ani. Aşa că nu ne rămâne decât să ne urcăm în avion şi să strigăm “GUTEN RUTSCH”, împreună cu restul petrecăreţilor din Berlin!

Compania Germanwings operează zboruri către Berlin, cu plecarea din Bucureşti, de trei ori pe săptămână. Stuttgart şi Koln sunt celelalte două destinaţii ale operatorului german.

Bucuresti, 15.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *