free download 78 travel guides written by experts

Germanwings isi transfera oferta de zboruri pe aeroportul Tegel

Germanwings și-a transferat cu succes duminică, 28 octombrie, oferta sa de zbor pentru Berlin pe aeroportul Tegel. Odată cu lansarea actualului orar de zbor pentru sezonul hibernal, oferta companiei low-cost va putea fi adaptată și mai bine la orarul curselor Lufthansa. Această acțiune vine în special în întâmpinarea nevoilor clienților, care vor putea trece de la o companie aeriană la alta fără nici un impediment.

Germanwings și-a început activitatea acum aproape zece ani pe aeroportul Berlin-Tegel, iar ulterior și-a transferat oferta de zbor pe aeroportul Schönefeld: cursa pe ruta Berlin – Köln/Bonn a fost una dintre primele conexiuni pe care le-a operat Germanwings în prima sa zi de zbor, la data de 27 octombrie 2002.

Între timp, prezența companiei aeriene pe aeroportul Berin-Tegel a devenit mult mai pregnantă: Germanwings  a operat duminică unsprezece decolări și aterizări pe aeroportul din capitala federală, iar numărul pasagerilor transportați a fost de 1500.

Orarul de zbor pentru sezonul de iarnă al companiei aeriene low-cost prevede 108 manevre de decolare și aterizare efectuate săptămânal.

Bucuresti, 01.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *